Tre idioter och en vanlig

Ikväll är det halloween...
ska man dra på festen eller inte? är ganska trött och känner mest för o se på tv...

Köpte en smirnoff vodka och sprite zero till farmor, hennes favorit... Ska till videobutiken och lämna en film som jag såg i förregår

 The boy in the striped pyjamas - ALLA MÅSTE SE DEN! bland de bättre filmer jag sett faktiskt, handlar om två pojkar under II världskriget.. Vänskap som är så oskyldig och alldeles förbjuden.. otroligt vacker saga.. tänker lämna storyn och slutet osagt men jag lovar, hyr den nu och få en riktig verklighets upplevelse där man blir helt tagen. Det var sagt att den är baserad på vekligehet men de står inte på filmen.. SE DEN!

 Nu ska jag nog dra o lämna filmen, får se om jag pallar halloween.. Hoppas alla mina svenskar har en underbar kväll och festar en sväng från mig

Dagens Svensk:
 Malin Johansson

 Dagens Saknad:
 Julia Henriksson

Dagens <3
Johanna Hjälm

HERREGUD DET ÄR HALLOWEEN


GUD, jag hade helt glömt bort att jag ska på halloween fest imrgon!!! jag har inte köpt en outfitt än?!

Vad ska jag klä ut mig till??? känner att jag får lägga mer krut på make uppen istället o kanske svarta slitna kläder elller ngt.. en död fashiown brud kanske? med lite blåmärken och blåtiror och skrapsår?

aja vi får se.. sitter hemma hos farmor o har lekt med min underbara lilla brorsdotter! älskar henne! hon o jag jag se på lejonkungen och somna på sammagång..

Imorgon e de jobb kl 12 till 19 och festen börjar vid 11.. dags att planera och kanske gå igenom smink och krämer.......

Love,LYnvU


HÄR ÄR BILD PÅ VÄRLDENS LÄNGSTAMAN. 2.46M


host....aj....trappor....aj.....böjaknäna...aj

aaah fick sovmorgon till 11.. hur skönt som helst.. men när jag skulle sträcka mig efter datorn insåg jag vilken fruktansvärd träningsvärk jag har.....

fy vad skönt ändå känner jag.. jag hade alltid träningsvärk förut, antingen för dansen, pilatesen, akrobatiken eller handbollen.. nu känner jag igen mig,)

yes nu är det fredag och jag ska nog träffa min bror idag.. kanske badet om jag känner för det...
nu ringer kusin...

börjar jobba 12 o slutar halv åtta.. just det, LÖNEDAG  IDAG!

Jag vet inte om ni hört men varannan människa har Svininfluensan på island och några har dött.. det verkar som om svininfluensan nått en helt annan standard och är en grad farligare än den "vanliga flensan" grisar har nu med smittats.. Jag o farmor o mormor har inte fått den men min bror ligger i riskzonen, vet inte om han fått diagnos.. min kusin har iaf fått den farliga sorten.. hon hade den i två veckor blev bra en och fick den igen.. eller den försvann inte men hon gick ut förtidigt...

så går det om man inte har respect för sjukdommar... så nu har hon en andra grads svininfluensa:(

AJa! nog om flensor! tror det blir mycket att göra eftersom folk fått lön idag!.. dock har jag bara 40 min kaffepaus eftersom jag bara jobbar 7,5 timme... nej nu ska jag fixa till mig;)


/LYnvU

TRE prickar över i:et

Jag vet inte om jag trott å detta själv men....

Jag åkte med tjejen till träning vid fem... kände mig ganska ringrostig och kraftlös i armen.. har haft mycket problem med vänster axel nu:/ iaf så började vi träna och måste säga att dem va inte så bra, blev dock sjukt pepp att vi tränar i den nyaste och fetaste hallen på island!

iallafall var det jättekul och man fick igång kroppen på banan och kunde köra på i ganska bra tempo.. några minuter iaf..
Ja som jag berättade idag, så träffade jag på snubben... mmh...

När vi skulle spela på slutet av träningen säger en tjej

"nemen, e de inte vårat kära herrlandslag som kommit för o titta på oss"

Jag tittade mot läktaren och såg några ryggar som det stod ÍSLAND på... tänkte inte mer på det...

Jo men sen när jag ska springa hem, vad är läktaren full med då? Jo HELA jävla landslaget sitter och tittar :| DETTA ÄR MIN FÖRSTA TRÄNING PÅ ETT ÅR MEN DET STÅR INTE I MIN PANNA!!!!! måste det vara landslagsmatch just när jag tränar innan och just när jag inte har en aning om det?!

OOOh faan nu ska man visa sig såhär med.. tur åtminstonde, att laget var i så dålig form och dåliga.... - att de gjorde mig till o verka skitbra xD hihihihihihihi.;)

Jag vågade faktiskt inte titta efter på läktaren trots att när jag stod i försvar så var den bara 10 meter ifrån eller ngt.. men tänk om killen är där OCKSÅ?! oooohhh så när träningen var slut så skulle vi ju gå upp på läktaren... såg inte honom tacka gud!

sedan när jag vänder mig om innan jag går genom ett dörrhål mot hallen så BUMP!

helvete.. ja behöver jag ens säga vems mage jag dunka huvudet i eller??????

Efter allt så åkte jag med moster o hämta mormor och vi skulle äta på en fancy restaurang men slutade på American style, som också e fin men mest hamburgare o sånt...

Efter det drog jag till studion och spelade lite... de dryga är att ingen har tramp pedal!!!!! så man kan inte styra dynamik och harmoni!!!!

Missade bussen och gick hem.. tog bara 40 min med handväska, träningsväska och Dator............

Nu sitter jag nyduschad efter denna promenad med en cola faktiskt.. den är jag värd efter denna dag... hur blir morgondagen tro?

 

Dagens Svensk:
Johanna Hjälm

Dagens skämt:
jag...........

Dagens låt:
W.I.L.I.AM. ft fergie - Boom boom pow

Dagens snygging:
Landslagskillen nr 3!


Pinsamt...

Jäääääääääääääääääääääävlar!

Asså shit.. Det finns en kille i det islänska ladslaget som jag tyckt var super sjukt het! Han spelar i ----- i tyskland och är riktigt jätte grym!!!

Har snackat med honom för ett tag sen över msn och träffade honom en gång i våras i malmö snabbt.. men vi känner inte varann utan har bara snackat lite... då var han singel..

Nu, gick han precis förbi affären och jag såg direkt att det var han... vände mig om mot Valeri o sa

"Såg du vem de va? såg du?! de va L*** ****sson handbollsproffset"

och innan jag han säga klart meningen så går jag till de andra fönstret för o verkligen se om de va han.. samtidigt som jag flätar mitt hår vilket innebär att huvudet är lutat neråt och man typ ser ut som om att man glor när man tittar rakfram

då vänder han sig om och tittar rakt på mig...

"ups" piiinsamt.. jag går utomsynhåll och bankade mig i huvudet oooooroh varför måste jag vara så pinsam????

Då ser jag att han vänt om och är inne i affären :| Du måste skämta tänkte jag!!!!!

Aja eftersom han gick mot mig så var jag ju tvungen o hälsa också..

När jag tittade upp såg han mig rakt i ögonen men jag visst einte om vi skulle hälsa som vi "kände" varann eller bara hej?

Snacka om pinsamt!!! inte pratat på över ett halvår och jag boded ju i sverige då så tror han kanske trott jag var lik ngn eller så fattade han...

Han kom iaf, o frågade om jag hade färdiga paket...

uuh jo, jag visade honom o han frågade vad som tjejer gillar?

Hmm.. ska jag vara riktigt taskig o låta honom köpa white musk som är lite tantig doft .. höhöhö

nej jag pekade faktist på cocos.. o han köpte den.. de kändes som han var inne sjukt länge.. fan vad tiden går sakta när man bara vill att den ska gå fort...

Sen kom vi på kassan och han frågade om jag ville slå in de..........

OORH!

Jo jag har selofan...?

Jo de blir bra!

Annars finns det inpackning mitt emot Matbutiken?

Där uppe?

Nej här nere ...? [hoppas hoppas hoppas]

Nej slå du in de fint istället med cellofan...

så nu ska jag stå i fem min o slå in jätt fult...Usch så pinsamt...fyfyfyfyfyfyfy...

Sedan mimade jag till Blackbird. samtidigt som jag packa in för han var inte där.. haha musik lugnar nerverna, så kommer han och sjunger blackbird lide högt o man kan ju inte bara låtsas som ingetling...... uuusch ingenting blir rätt när man inte är beredd!!!!!!!!!

Men vilken härlig känsla ändå nu efteråt att han fortfarande är så vacker xD haha ögon o drunkna i....

Aja, ikväll bär det av mot handbolls planen, ett år sen sist... sedan middag hos moster och förhoppningsvis Studio ikväll!!!!!

 

åååh vad jag är pinsam ibland...

 

vågar inte sätta ut en bild än om han skulle gå in på bloggen... den är ju länkad på facebook och min msn.. bild får ni googla själva. eller gå in på min bilddagbok och 2009.01.06 är det två bilder på honom;) 26 Januari samma år en bild till;) Nu ska jag ner o jobba o leta efter vacker syn igen;)


Is there enought Love for everyone?





Blessed with Love...


Michael.... Ibland när något är så oförklarligt bra.. så är man så tagen att man glömmer o klappa...

Michael förenade dans, sång tro och hopp om kärlek, klimat och fred...

Otroligt "överdrivet" kanske många tänker. men för dem som tar emot och förvidare budskapet så är det inte bara ord. Låt dem som tro få tro. och de som inte blir berörda kanske blir berörda av något annat.

De som vill ha en recention av filmen:

Den började med intrudotion av alla de fantastiska dansarna han valt ut.. sedan fick man följa repetitionerna och bakomscenen filmer..

Början kändes lite oäkta måste jag säga.. men jag tror ändå att det var riktigt, för bra ljud och bild på ett sett...
Michael sparade sig i nästan alla låtar och man såg att han bara markerade på många låtar, det kanske visar att han faktiskt var 50, och han har ju haft rygg problem i 10år...

Men i vissa klipp så gav han allt och man fick se nya moves som han aldrig tidigare visat!
Dessutom visade det hur otroligt musikalisk han är! han vet varända, beat, ton, sound och rörelsse i minsta detalj otroligt fascinerande o se!

Också fick man se när han åkte upp luften, där såg man också en bit av hans barna sinne som han fortfarande har kvar.. och när han kollade på videos på bakgrundsfilmer så satt han och tugga på godis hela tiden xD
fortfarande barn? Inget kaffe utan en klubba. hehe man kan bara bli glad..

dessutom när han skulle rätta till när pianisten gjorde fel eller så så sa han ifrån och sen sa han "I'm doing it of love. L.O.V.E... och gjorde peace märke.. en man som inte vill konflikter och är så ödmjuk att han måste visa sin kärlek hela tiden.. precis vad barn gör...

Såhär satt vi, Min kusin gör sig redo:



Rekomenderar denna film till dem som tror. dem som vill bli inspirerande och ta en del av livet och leva fullt ut.

Mera kärlek till världen. Vi är familj allihop.


Love live forever


Dagens kommentar:
They will, they know, they're desiding, - No, not they, You, it's us, we can't wait for noone to make changes, we do!  that's why I'm starting with me.

Dagens låt:
Man in the morror

Michael hade kärlek nog åt hela världen

lets learn from the best.

Rest In Peace Michael Joseph Jackson





JOY and Effort

Jeiij tjejen i affären bredvid kom precis o snacka lite.. hon spelar handboll! hur kul är inte det!

Så imorgon ska jag följa med henne på handbollsträning :D:D:D kan inte vänta! Sedan bär det av för middag hos moster.. fredagen kanske inte blir studio.. får höra med brorsan om jag kan vara i hans istället då!

Funderar på om jag ska ta med min lilla kusin o käka innan vi drar på this is it.. har inte käkat så mycket idag....

Om exakt 3dagar kan jag säga

"Jag kommer till Sverige nästa månad"

"Get your as of my Bana!!"

Var på badet i morse.. och jag har alltid bana nr 4! okej, om någon annan nu simmar på bana fyra så kan jag väl byta.. men de var det inte... men det är bara fem banor och jag fick min nr fyra..

Jo, jag har tänkt på det att när man simmar, så skapar man ju vågor för varje "simtag" och när man vänder och sjukter ifrån och simmar under när man ska byta håll så är det svårare eftersom det är "motvågor"

Iallafall.. Nu kom det en kille och skulle simma på samma bana?! Va fan välj en annan! de andra var ju också ensamma! Så nu, varje gång jag simmade så kom det MOTVÅGOR heeeela tiden eftersom han just simmat åt andra hållet där jag skulle simma... GAARRH.. inget o bli arg för kanske, men palla träängas? kan han inte bara vänta 15 min till jag e klar? Eftersom jag nu spelat handboll i 10 år så är nr mitt! och om det är försvar, så är det bara till o kötta den som kommer på min bana.. men riktigt så funkar det inte när man simmar.. kan liksom inte finta eller kötta bort honom... ORH

Ouff. Började Jobba kl 09.00 ensam till 11 och ganska skönt.. Hon som är lagom falsk kom kl 12..

"Vi ska bara upp o laga kaffe till oss, kalla om det e ngt"
 ehm vänta? ska man nu vara två stycken att hälla på kaffe? jag fattar inte? Hon går mig på NERVERNA!! och går o små tistlar o tastlar med den nya tjejen.. precis så var hon med mig och jag tyckte hon verkade skit skön.. men mu ser jag, hon behöver bara  uppmärksamhet, och berättar samma historier om sina pojkvänner som är bodybuilders och jag vet inte vad.. jag har hört allt om hennes föredetta killar och hela hennes liv i USA italien och Danmark.. I get it..

Sen gjorde jag en extra beställning eftersom hon inte gjorde den i måndags när jag gjorde på kroppsvaror så jag gjorde hennes imorse. så kom beställning och hon säger

"eehm va e detta?"
"Extrabeställning?!"
"eeh. så mycket?"
"...Ja?!"

Palla,. eftersom hon inte gjort den själv så var den inte perfekt.. de fattades massa saker, vill hon beställa flera ggr i veckan i stället för en gång så får hon göra det.. jag betäller iaf så hela veckan är safe...

Men idag är en super bra dag!!!! Ska se this is it och jag är så exalterad! har lyssnat på godingar hela morgonen och inget kan förstöra denna dag!

En hälsning till Emilie:

Ja, jag  spiller alltid ... de e någon förbannelse över mig, jag fattar inte, och deet är fan under att inte du emilie har gjort av med något? de kallar jag bra, hoppas bara inte du förändrats allt för mycket;) tyckte om min emilie som man ibland fick gå en extra runda att leta nycklar med!<3



Queen of the day

Fy gud vilken lyckad dag!!!

Jag började som en medvetslös zombi med mörka ringar runt ögonen och troll hår..

Men ack som jag jobbade upp mig;)

När det bara var jag, den nya tjejen och extra tjejen så köpte vi godis och satte på mina skivor och dansade och sjöng i butiken samtidigt som vi gjorde kunderna piggare och pratgladare;)

Måste säga att det nog var sockret som gjorde sitt.. dock fick jag lite Migrän huvud och ögon värk men tt inställning, två liter vatten och glada människor så klarade man sig;)

Efter jobb så var det personal möte och vi gick igenom Julprodukterna!

Karim, som är en jätte känd make up artist, har sminkat massa Hollywood kändisar, däribland skådespelerskan Jane Fonda som gjort reklam för L'oreal, som nu mera äger The Body Shop. 

oftsat har han föreläsningar och smink kurser för 100tals människor men vi är bara 11 stycken som får gå så vi får alla en make over!!! Sjukt kul! Detta sker Fredagen den 13 November!

Just de! Vi hade en tävling om vem som kunde sälja mest av Poynesi Spa varorna som är nya, Jag äälskar verkligen Body Buttern och Bath Milken i den serien.. Monoi Hair and Body oil är också helt underbar! Jo men visst

JAG VANN! självklart.. de andra hade sålt 2 - 3 varor totalt och målet var 20 per pers på en månad. Jag sålde 16!!! Fattar inte vad de andra hållt på med egentligen? är man bra på att sälja eller ;)

Jag fick välja vilken produkt jag ville och självkart valde jag Polynesia spa Monoi body butter!

Kom nyss hem efter att valeri kört hem mig! Beställde två biljetter i lýx bio på THIS IS IT!!!!! sjukaste.. längtar som fan! börjar kl 20.00!

Sen på Torsdag och Fredag ska jag till STUDIO!!!!!! JEEIJ kan inte vänta! På lördag blir det Jobb för hela femman och bad!

På söndag träffar jag min personliga tränare på Worldclass! det är ett super fancy gym som är sjukt frächt och riktigt mysigt!!!

Dagens Saknad:

Julia Henriksson

Dagens Vinnare:

JAG

Dagens tanke:

Var på ett uteställe i helgen som heter Rosenberg. De sa att det var en Svensk som startat de.. Undrar om Herr Tomas Rosenberg har en krog i bagaget?


Vargpojken på Jobbet

Imorse vaknade jag med ett léende på läpparna och kunde inte vänta på att gå upp och jobba arslet av mig

Nej, visst hade deet varit skönt?

Imorse vaknade jag med världens tyngsta huvud som jag fick lyfta upp för att överhuvudtaget kunna gå upp.. Låg halvt medvetslös i sängen och försökte klä på mig.. kände efter om det verkligen inte var något fel på mig alls... alls! åååååh nej jag är frisk och bara lat idag... Igår mådde jag dåligt som fan men lyckades skaka av mig det i poolen...

Gick upp en kvart försent och gick till bussen.. var ensam i butiken till 10 och skura och fyllde hyllor..
Sen kom den ena och sa att den andra var sjuk.. skönt tycker jag att slippa henne lite grann.. hon är störstkön ibland men bara en aningen falsk.. Sedan kom den tredje kl 12 och då stack den andra på Lunch för att köpa en Apple Mac Book för 7000:- svenska kr! e inte de sjukt billigt eller? Ny?

Vi hade precis snackat om att de inte e så många som har pengar kvar nu i slutet på månaden men hon sa att hon sparat och hade råd med en dator nu.. Lön på fredag annars..

Sedan ringer hon och har kört på en annan bil.. jaja 7000:- kr till i skada... drygt eller.. på väg hit lide glad med dator och billigt köp o köra i rumpan på en annan bil? neee.. inte kul..

Så nu är det bara jag och en annan tjej.. skönt.. har varit alldeles för mycket med de andra två.. sen kommer en extra tjej sen som e  sjukt skön!

Ikväll är det  personalmöte och då avslutas också tävlingen som varit en månad nu!  JAG SKA VINNA!

Lyssnar på MJ på högsta volym i affären nu;) "if you want to make the world a better place take a look at your self and make a change" surrar i öronen nu;)

Update sker senare idag.. vad kul att så många hittat hit ändå:) trodde inte folk pallade klicka en sida längre;)



Inga dagens outfit bilder här inte.. alltid samma gamla svarta arbetskläder. dock en pimpad halsduk från
Urban fashion

 



PUSS


Cameltoe eller Bush?

Äntligen är dagen mot sitt slut...

sa i mitt förra inlägg att det var den  25.. skoja bara.. ja ni fattar vad väck jag är idag.. och inte ens e de lönedag på island för de kommer inte förän den 1.....

Har precis saatt mig på bussen och på väg mot badet. kändes inte lönt.. men orkar inte glo ut genom fönstret där det b <ra är svart ändå...

Imorgon blir en lång dag.. jobb från 9 - 21... usch o fy.. aja :) får se  om jag vunnit den intärna tävlingen som vi hade i affärerna;) kan meddela vad den handla om och om jag vann imorgon;)

Ska gå igenom alla mina smink och hudvårdsprylar när jag koimmer hem.. de ska ju också med i väskan hem så lika bra o röja blad de också....

Hade riktigt mycket hemlängtan idag.. första gången jag verkligen vill hem till Sverige...

På badet....

okej, man kanske inte vill raka sig där nere men man kan väl ändå rensa lite i sidorna? de skadar väl inte....
tycker det är lite äckligt när man simmat, tittar upp på kanten o där står en kvinna med regnskog i sidorna...

Jag vet inte vilket som är bättre.. cameltoe eller bush? vilket e pinsammare....?

Nej nu ska jag packa ner datorn och ta på mig en bikini simmössa och skapa vågor

Dagens saknad:
HELA SVERIGE:(

Dagens låt:
Wicked - For Good


2 månader och 4 dagar

Usch, idag är verkligen en jag-vill-åka-hem-till-min-säng-och-bada-bubbelpool-dag! Den segaste jobbdagen ever!

Började jobba 11 eftersom jag sov för länge.. Såg på GIA en modell på 80 talet som spelas utav Angelina Jolie.. Skit bra verkligen! Eftersom två av de andra tjejerna kom efter 12 så har de luch i 40 min, vilket betyder att vi är bara två st som har en timmes , därför kunde jag ta min luch såhär pass sent.. kl e 14.50... gött. då kommer jag tillbaka 15.50 och då e de 2.5 timmar kvar och jag har 20 min fika med;) gött när man kan ta dagarna såhär.. men före lunch var verkligen pain...

Börjar bli så trött på de två tjejerna som jobbar här.. de sitter bakom på lagret och snackar KONSTANT o jag skulle göra en extra beställning OCH stå i kassan.. GAARH! drygt, man kan inte säga ngt heller liksom... Ibland är de jätte roliga o umgås med o ibland, som idag, bara pain.. De gör inte ett piss...

Den andra tjejen har inte ens börjart göra ny beställning på sminket... och jag tog hela affären och ringde in den med... .BLIR SÅ TRÖTT.. just i da gnär jag inte pallar så blir de bomb...

Aja får försöka ta till mig bra energi och överleva denna dag... ska direkt till badet efter jobb så då blir det fridfullt o simma lite...

ska träffa bror ikväll efteråt.. usch denna veckan kommer bli lång, de känner jag på mig.. jag behöver friska nyheter från Sverige för att hålla mig uppe...

Imorse vaknade jag och ville verkligen inte gå upp, och för första gången sedan jag kom hit så tänkte jag..
25e.. idag är det två månader och 4 dagar till jag åker till mitt Sverige igen..

Jag trivs som faan här.. verkligen och jag kommer sakna det..

Att bo med farmor har varit sjukt skönt.. hon tjatar aldrig och har inga regler... Om jag har jätte stökigt (som att ha alla saker i min säng) så säger hon inget.. hon väntar tills jag sajälv INSÉTT att nu borde jag städa.. jag tror jag har vuxit som människa här..

förut gjorde jag av med massa saker, mobil, plånbok, nycklar, mopeder...
Men nu , har jag inte gjort av med någonting!!! inte en sak! de ni;)

Vill veta hur herr matchen och dam matchen gick igår i hörby hallen? Försökte se de på nätet men det gick inte:(

aja ska äta min macka nu...
Hoppas er dag varit bättre än min..

Fan också nu spilde jag på mig med:( kan inte denna dagen bara vara över?
.

Is this it?

Har kommit hem efter en lång dag.. åkte direkt till hallen för att se på handboll.. man vill inget annat än o köra när man ser sånt där.. Men ibland kan man bara sitta och njuta, och det gjorde jag i herr matchen.. men damer spelar så långsamt:( Man vill bara in och kötta själv:P

Stack direkt och kollade bio med farmor och kusin DEN VAR SKIT KUL.


När jag kom hem bestämde jag mig en gång för alla att ta itu med garderoben.. De som ska slängas och de som ska säljas... hade kunnat få en del pengar för skorna, men fan.. det är ju som ens bebisar.. man måste ha en av varje sort.. man kan inte ta botr en.... Så jag slängde kartonger, o kläder och skor:(:(:(:(

Gick igenom ALLT och såg hur mycket MJ artiklar och filmer och skivor jag samlat på mig=) ska göra en liten sak av allt när jag kommer till Sverige!!! Nu har jag tre påsar av slängsaker och en och en halv påse av kläder... snacka om att lätta på några kilon i bagaget.. Dum som jag var så köpte jag cocktail glas 8st för nån månad sen.. alla kommer ju gå sönder på flyget:(

Förresten, när jag kom till London, så var min väska öppen när den kom på rullbandet?! fatta man har massa underkläder och sånt i väskan så rotar de??? palla att alla såg vad jag hade i väskan!!!

Gick igenom massa gamla räkningar och även alla mina TAX FREE papper.. alltså 14% av allt jag handlat för över 4000isl kr.. och det är en summa på
27 800 isl kr som e 2000kr svenska.. fatta drygt om jag inte får de pengarna eftersom de bara får vara under tre månaders periond?! Idioti...

JAJA, städade till MJs Don't Stop til you get enought och Smooth Crimminal! got to love!

Ska se This is it på onsdag... oh vet inte vad jag ska förvänta mig... tänk att det är slut.. Såg i en intervju innan han dog, att en nära till MJ såg massa "tricks" och saker som MJ aldrig gjort förut... hon hade sagt

- Micke what's that? You've got to show the world this!

han hade sagt, "Yes, The Best it yet to come" I guess he was wrong:(

vad var det för saker som vi aldrig sett som han skulle visas oss?

Dagens Saknad:
MJ

Dagens Födelsedag:
EMILIE LARSSONS!

Dagens kommentar:
Mina bröst är perfekta, jag ska bara växa in i dom

Dagens Låt:
This is it

Färg i håret, käder och armar

Färg överrallt. men visst blir man gladare av färger;) Nu sitter jag med den i håret och ska ha den i tio min till.. oh ska bli så skönt att få till det igen...

Ska bege mig för att träffa Elisa sen på Matcherna och sedan ska jag på Bio och se en ny film som heter Jóhannes.. en komedi som heter duga..

Ska handla lite mat för att åka till Mormor sedan.. göra lite kycklingsallad förmodligen... Sedan blir det Gia, en film med Angelina Jolie som ska vara super bra! kan bli en bra dag idag;)




Dagens innan jag flyttade till Island

HANDBOLL

Yes. då var det söndag och som sagt handboll hela dagen i HK hallen.. ska färgar håret och dusha innan så bäst att gå upp nu för att bli redo.... usch för morgnar.. dags att åka om 2 timmar..

HarWla

Utväxt och Ångest

Svart eller Rött?

Blond?



HJÄLP!


Tog i hand på världens största man

Min kusin väkte mig med ett  HEEEEEJ! hade jag haft en skåp ovanför huvudet hade jag slagit huvudet i det, men det hade jag inte.. Seden hörde jag:

- Farmor! Jo, du att Lilja Ligger tvärs över heeela sängen...?

hehe hon tyckte väl att jag njöt lite för mycket:P somna inte förän halv fem:| o gick upp vid ett..

Åkte till köpcentret och såg på världens strsta man.. han är 2.46 m .. Sinnes.. man fick ta en "stämpel" istället för autograf, så han stämplade sitt fingeravtryck på ens hand eller papper xD hehe.. han fingar var 25cm långa!!! fick några bilder som jag kan lägga in sen ... Kom o tänka på det, Jag har ju inte berättat attn jag var på John Lennons Minneskonsert som hans fru Yoko Ono håller i. Hon har låtit bygga en skulptur ute på en ö några min utanför island som tillhör island och det är ett FredsLjus som lyser rakt upp i himlen.. men eftersom det var så mycket storm så fick man inte följa med. Annars lät hon två färjor åka över till ön för att vara med när den tändes.. men hon fick åka själv med vakter, sin och John Lennons son och Linsay Lohan!!

Detta var  den 9 Oktober så jag fyllde år dagen efter så min bror tog med mig ut ... Vi gick till Konserten som Yoko ono höll i och gissa om jag hade tur?!
Precis när jag kommer in så går Yoko förbi Mig och brorsan.. annars var hon mest på scen eller på balkongen ... Hon var sjukt liten och hade en gullig svart hatt så man såg knappt hennes ansikte.. men tänk att LinsayLohan följde med? Jag träffade inte på henne.. men Såg John Lennons son efter konserten som var ute och festade!!!  Anledningen till att Linsay följde med var föratt hon var jätte bra vän till familjen och särskillt deras son..



Yoko o hennes son kommer till Island varje år för att hålla konsert och fredsstund.. Hon gjorde Island till en fredsplats eftersom Folk på Island är aå sjukt Okändiskkåta eftersom det är "kändisar" eller TV folk och så överrallt.. Te.x Så har hela Österrikes handbolls lag kommit och handlat hos Body Shop, och Ett riktigt känt fotbolls lag, som jag nte har en aning om spelade mot Island förr nån vecka sen och de var klädda som om de kommit in i en frysbox xD Innomhus xD Snacka om att det var kul o se...
Dessutom så ar ju Jag varit med i ett väldigt känt Tv program där vi visade Smink från BodyShop, det är islänska "Style her famous" och Miss World Handlade utav mig för en månad sen och även de två kändaste bögarna .. hehe som är sångare..  ja jobbar med Fröken Island just nu .. så ja, ni fattar... mina kusiner spelar i IDOL bandet och Min brors syster (ochmin) Är känd konstnär.. AllT Kändiskap på Island är så underskattat att folk vänder sig inte ens om... dessutom är det bara kända på island, men kända hollywood eller islänningar, det verkar inte spela ngn rooll:P

Om ngn av er såg Rock Star supernova som Tommy Lee höll i , så var det en Islänning som blev 4a.. träffade han med brorsan här om dagen, och jag kan erkänna att jag tyckte de valite coolt att han var polare med Tommy Lee, Dilana och Jason Newst från Niirvana ... men det är jag ensam om också.. heheh..

Just nu sitter jag och farmor och tittar på min kusin som är medi ett "så ska det låta" program.. det står 45 -45 lika.. spännande;) ska mysa till det ikväll med.. har lite saker som ska fixas inför imorgon:)

Dagens saknad:
Jackk & Jeanette

Dagens Snygging:
Robert Pattinson! han kan bli ÅRETS snygging förresten!



Dagens Dikt:

Godnatt

Jag hör din röst i mitt huvud varje dag
och i mörkret kan jag räkna dina andetag
När jag blundar hör jag dig andas mitt namn
Och längtar efter att få ligga i din famn
I mörker kan jag känna lukten av ditt hår
Med din blick kan du läka alla mina sår
När jag sluter mina ögon hör jag ditt skratt
Drömmer om att du finns här, och viskar
Godnatt


PUSSA ÖVER ELLER UNDER?

Fick ett konstigt frågetecken som jag bara var tvungen att dela med mig... Kom o tänka på det att när man håller händerna i kors med sig själv, så känns det skumt och obekvämt att hålla "fel" tumme över den andra.. jag te.x har alltid höger tumme över vänster... Och när man håller armkrok, ibland så känns det konstigt eftersom man håller med "fel"... sjukt.... Då tänkte jag på Pussar o sånt.. eller ja..

Är det bara en tillfällighet att dessa vackra flickor på bilden kysser över? Ska man göra det? Jag fattar ingenting..  Maan vet ju hur man själv kysser och om man tycker det är bättre att vara över eller under, men man vet ju inte om kanske "ALLA" tjejer gör samma...? Aja, hittade dessa bilder på 10 min och faktiskt, alla hade samma :| kanske tillfällighet jag vet inte.. dessutom är alla tjejer på vänster sida som också är komiskt.. vilken sida sover man då på ? eller det kanske inte har med det o göra... Jag sover vänster........?

Förlåt tjejer om jag nu blottat och låtit alla granska era pussläppar men ni har  faktiskt lagt ut dem själva en gång i tiden;) PUSSS till mina vackra flickor<3


minnie

Jag och Minnie på Roadtrip till Göteborg... En aning trötta men sjunger/Skriker
med till Lillbabs eller vem som nu sjunger denna En sån karl dänga... Riktigt rolig dag!




Lunds Dans o Musikal Gymnasium

Oj oj oj.. gick in på facebook av en ren vana och råkade klicka på ett klipp.. det visade sig vara ett klipp från LDMGs Musikcafén där Stran som gick i 2an, nu 3an sjöng... Såg Jack och Jeanette vid pianot och fick riktig nostalgi =( Borde känna mig glad.. men känner mig mest depp faktiskt.. tror att det är saknad.. men jag skulle inte kunna gå där ett år till... Jag är färdig med LDMG, det är ett avslutat kapitel som tog på krafter men också gav så mycket kärlek... Att se både Jeanette och Jack som jag verkligen släppt in i mina hjärtan, sitta och spela så vacker musik och Stran, som sjöng otroligt vackert.. jag fick faktiskt en liten klump.. ett halvår utan musik nu.. efter tre år av överflöd? Det känns inte rimmligt.. detta både peppar mig inför nästa audition, men det kommer bli svårt att toppa Jeanette och Jacks otroliga begåvning och talang att både förmedla till andra och uttrycka sig själva inom konst och musik. Trots att det bara gått två timmar på denna lördag så vet jag att
Dagens hjärta och saknad går till Jeanette och Jack.


Veet, Rakhyvel, IPL eller Vax?

Gick nyss hemmirfån Mormor för att ta bussen, som jag dessutom sket i så jag gick i mörkret... tills jag kom till centralstationen.. då hoppade jag på ist;)

Kom hem och körde lite Banan shampoo och Balsam ( Som är helt sjukt bra ) Luktar som skummbananer i hela badrummet...



Passade på att ta en favorit till som heter Fuzzy Peach som doftar helt sjukt friskt!

Detta är från de nya produkterna som kom nu i sommar.. de fanns på 80talet men kom tillbaka eftersom så många tjatat om sina favoriter så de kallas Originals! finns 11 sorter och allt kostar mellan 85 - 125 kr! BILLIGT!

Självklart var jag tvungen att smeta in mig med Coconut Body Butter.. en klassiker.. om man gillar sommar och vill få lite sommar mys så rekomenderar jag den starkt;)

Åter igen, till Hårborttagningsmedel...

Alltså, idag köpte jag veet efter jag börjat tröttna på små stubbar som kommer efter man rakat benen...  så jag provade skiten och tyckte inte att det fungerade riktigt. Duschade och gnuggade ögonen. ÖGONEN? = ÖGONFRANSAR? SHIT!!!!!! tänk om mina ögonfransar blir de ända som ramlar av? Fucfucfuc... gnugga gnugga gnugga blev det.. inte med händerna dock.. nu var jag lagom irriterad...

men sedan så bestämde jag mig för att åtminstonde läsa hur man gör och det fungerade faktiskt...  men så provade jag även andra delar.. och kan ju säga som så att FYFAN VAD DEN LUKTAR! ja nu fattade jag inte de för jag provade den där, men man får inte bort lukten? dessutom så tar den inte allt? oohr kan man bli irriterad? Så jag har dränkt mig i fet Coconut kräm så man luktar nyduschad igen.. men mina måste säga att benen blev väldigt lena och den fungerade.. men den är inte värd lukten, och inte för 150 kr heller...

Så får det bli hederlig rakhyvel igen?

Eller vax? Fy satan i helskotta vad jag tycker det gör ont.. men det är väl som med ögonbrynsplockning... eller myggbett... man vänjer sig?

Har hört de där om IPL, det ska var alaser behandlingar så de förstör hårsäckarna så håren försvinner föralltid? Låter inte det sjukt najs? Funderar på att göra det.. men undrar om man är för känslig i armhålan? I allafall.. Tycker att Veet får en svag 1 utav mig...




Bilden längst till höger är en bild på en tjej som gjort en IPL behandling, ärren är efter vattenblåsor som hon fick och detta är 8 veckor efter behandlingen!!! Hon skrev att hon fortfarande nu efter ett år ser ärren men svagt... vill man inte hellre bäsvara med att raka benen lite då och då än att ha ärr överrallt:S?


 Nej kära Lördags älskare. dags att se en wallander med min älskade kanin (bannii) som ni känner igen;)
 




Hoppas att alla som var ute inatt mår förjävligt och är riktigt bakis idag.. det förtjänar ni!

Puss / Bannii & Lilja


En bortslarvad fredaskväll..

Ska inte fredagskvällarna vara party kvällar? det lärde jag mig åtminstonde på högstadiet.. känns som man inte riktigt hänger med längre.. aja, Nu mera tycker jag att fredagar är filmkvällar och Lördagar fest kvällar.. men i sverige är det fest på en fredag eftersom det är så hög åldersgräns på lördagarna.. men lördagar är ju härligare att festa på för då vaknar man jätte skönt på morgonen och har inga måsten och kanske ut på stan o handla så man blir pepp för kvällen, raka de som ska rakas [;)] och fixa naglar och outfit och smink.. tänk vad man gör mycket ändå för en kväll för utgång? och så går man hem ensam ändå?

Men det är ju faktiskt inte därför vi gör oss fina.. Vi som tjejer vet ju att "Tjej-Förfester" består ofta utav plattänger, smink och kläder.. okej, ofta blir det jag som står för kläderna.. eftersom jag aldrig kan bestämmamig vad jag ska ha på mig... så jag har med mig tre outfits och tre par skor vart jag än går innan fest.. jätte jobbigt, och tungt...

Men vi fixar ju inte oss för att få hem en kille Bara utan ochså för att få upp självkänslan när man väl går ut.. man vill ju känna sig fin, o gör man det spelar det ju ingen roll vad ngn annan tycker, så länge de inte säger något;)

Men ikväll blir hemma kväll hos mormor med massa prat och Tropi juice... =) Ringde precis brorsan och han kunde inte köra hem mig eftersom han har druckit öl.. jaja, även om han är 27 så hängger han fortfarande med i fredags festandet... måste bli bättring på mig känner jag.. men det kapitlet tar jag i Sverige..

Morgondagen är ännu oplanerad och det känns ganska gött.. tror min kusin skulle komma o hälsa på och hon jag och farmor gillar o gå i affärer så det blir väl lite shopping antar jag.. Bäst o lämna plånboken hemma!

Längtar till på söndag då det blir en hel dag av handboll!!! ska titta på några av Per Carléns [;)]Malmö HKs gamla spelare och även nr 5/17 från partille med Elisa... Även damerna spelar då så det blir två Elitmatcher i HK hallen här i Reykjavik!

Dagens Svensk:
Malin Johannisson

Dagens Saknad:
Minnie Borg (fast att hon inte gillar min blogg...)


Dagens kommentar:
Är du en kvar till down eller?! (downsyndrom)

Dagens Låt:
Michael Jackson - Smoot Criminal

Skulle Michael Jackson ta på sig en kanin dräkt?

Vaknade kl halv sex imorse och var helt säker på att det var dags att gå upp... eftersom farmor nu mera sover i sin lacyboy stol i vardagsrummet så har jag hela dubbelsängen för mig själv.. När jag vaknade hade jag - Ena handen utanför på ena sidan, Foten utanför på andra och täcket tvärsöver mig... Kan man bre ut sig mer? Kommer bli svårt för mig att bli sambo eftersom jag behöver så mycket plats satt röra mig på......

Vaknade sedan kl .08.00 och var pigg som en gris och hoppade upp och klädde på mig o sminka mig.. Då vaknade farmor och sa att hon kunde köra mig ^^,  Ohh finns inget skönare än att åka bil.. det tar bara 10 min att åka, men med buss så tar de hela 25 min?! Drygt eller.. dessutom så kommer jag 10 över nio vilket blir 1h i veckan som jag då missar i lön:( buhu .. men tur att man kan jobba över ibland...

Idag ska jag vara glad hela dagen och bara sprida glädje omkring mig.. Skönt när man vaknar på så bra humör.. 

Ska till Mormor på middag ikväll och fyyy för henne om hon bakat min favorit bananchoklad kaka för då måste jag äta den:(

Annars mår mina vader ungefär lika illa som igår.. Stretching säger jag bara... fyfan...

Nu sitter jag på Lunchen och kollar lite facebook och låtar.. Såg just en bild på en kille i Kanin dräkt och huvudet påminde lite om Michael Jackson men det kändes lite fel att han skullat klä sig så:S jag menar, killen var lite nuts, men inte riktigt hans humor eller stil att klä sig i en kanindräkt? eller?

Rasmus
Ohh saknar honom också jäätee himla mycket! Har nog pratat mest med honom eftersom han är blad de få som skypar så blir det så lätt att ringa till varandra... Dessutom, Så pratade jag med honom nu precis och hans kompis Anna som jag träffade där va med.. får lite nostalgi och tror att London faktiskt passar mig alldeles utmärkt!

Nu bär det av till jobb igen... Måste säga att Love Etc.. den nya produkten är helt sjukt god doft! Body Lotionen och Parfumen är så sjukt goda!!!!!

Ibland tror jag på gud!


Nu är jag
hemma igen efter en bra lång simtur.. alltid lika skönt.. Jag tror inte att det är saken att röra på sig som lockar mig utan tävlingarna! Jag bara måste tävla, så när det är "riktiga simmare" som simmar på banan bredvid då blir jag sä jävla trött för jag försöker hänga med.. men det går inte....
Simmade rundan på 40 min sist men idag var jag tvungen att hinna med bussen så jag la på ett kol och klarade 2000m på 30 min:P måste säga att jag var lite nöjd;)


Men ett ljus huvud som man är.. gick från min brors lägenheet till badet där jag lade märke till att jag glömt mitt kort... Slarvig som jag är så ligger det alltid massa mynt i min väska så jag lyckades hitta 320kr till badet och sen 100 för bussen hem!! Fjiiuu.. tänk om jag gått o väntat på att åka till badet och sedan komma dit utan pengar?! fyfan... tur man är slarvig;)

Nu har jag precis pratat med mamma och hon tvingar mig o slänga eller ge bort massa kläder... eftersom jag hade 36kg med mig hit vilket är en övervikt på 16kg så tvingade hon mig slänga ett plagg för varje nytt jag köper :| Meeen!!!! Så imorgon får bli en kväll att röja undan i garderoben!!! en regel är att inga skor blir slängda;) och jag har köpt fem par sedan jag kom... iiisch,. de blir en del kg för mycket sen.... men mamma o pappa tar 10 var så jag kan åka hem med 40:)

Nu ska jag smeta in mig med brasillian tan, vet inte om det finns i Sverige men det är helt sjukt bra! Man blir brun direkt och man blir SKITBRUN! så nu ska jag torka håret och Smeta på Body Shops Coconut BodyButter och Peppermint Foot lotion;)

Dagens Svensk:
Måste ju bli Mattias!

Dagens Saknad:
Caroline Wendel

Dagens Låt:
Eminem - (we're the ones who) Made you

One step closer - LONDON!

Stack till brorsans lägenhet vid två tiden och har kollat Svensk TV:) Sitter och väntar på att han ska komma hem så vi kan gå till badet...

Uooff! De där 1000 trappstegen, jag rekomenderar det starkt till alla som vill ha träningsvärk! Trodde inte jag skulle kunna gå imorse, men jo då.. med lite ansträngning så går det.. Tror att Stretching varit lite för underskattad hittintills men inte nu mer......

MATTIAS! Fick ett oskyldigt medelande på Bdb från Mattias som peppade mig som fan! Att dra till London ensam är en tanke men det kan bli svårt att bo med massa folk man inte känner...  Men nu blir jag ännu mer peppad!!! Nu kan han inte dra tillbaka det;) mohaha inte nu när jag blivit såhär peppad...

Men han tar studenten i Juni så antingen får jag vänta... eller så drar jag i förväg... beror väl lite på jobb.. jag vill ju till Lågan ett tag, ta bort mina halsmandlar och ta körkort, så kanske London får vänta ett halvår? vi får se..

Ska i alla fall åka dit i februari att kolla på skolan och göra audition.. Hoppashoppas Mattias kan följa med!!!!!

Mattias! om du ser detta... Skaffa skype nu, så kan vi snacka ;) <3

Rasmus... I'm on my way<3

Lots of love to my boys!



MATTIAS


JAG VILL HA BIL!

nu har jag länge suktat efter en Peugeot 206 cc, men eftersom jag inte skaffat körkort så får jag ingen bil!!!
Hoppas att mamma o pappa har en stor överraskning till mig när jag kommer hem igen!

Nu medans jag bott här i 4 månader så snackas det överrallt om Yaris Yaris Yaris! 4 av mina tjejkompisar har köpt en sådan och de säger att den inte slösar alls mycket bensin och att de kan leva på en tank i en månad, och jag lover de kör mycket! så då tänkte jag.... Yaris, billig? Kompakt? Ganska gullig och fem dörrar? Men sen tänker jag... Peugeot snygg? Kabbe? Snygg? Skön att köra? liten?  de kostar ju ungefär lika mycket båda två...

vafaaaan jag kan inte bestämma mig... hoppas att mamma o pappa redan gjort de åt mig...

vilken tycker ni?


Men sen kommer ett dillemma till... eftersom jag kanske inte ska bo kvar så länge till i Sverige så kanske det är onödigt med bil? Men jag vill ju ha en medans jag ändå bor där.....

Vadå kasta pärlor åt svin?

Va e de för ett uttryck?

I vilket sammanhang liksom?

"äh ska vi skita i skolan?" "Du! Kasta inte pärlor åt svin:O!" Jag fattar inte....

Jahapp.. Satt och meckade med min kamera och pratade med Minnie och Rasmus på skype.. Simon kom också in ett tag men det gick bara o prata tre i ett samtal:) där kom också dagens kommentar som minnie får stå för.

När klockan var halv nio skulle jag göra mig i ordning för badet, men jag trodde ju att kl var halv 8? #%&(/)¤#)%! Skit också! så som straff för min lathet idag blir jag tvungen att gå upp kl halv sju ouuff de blir hårt:P Sedan blir det nog jobb från 09 - 21.. om jag inte blir bättre villsäga.. När man är sjuk så har man verkligen tid för blogg, sedan när de vanliga rutinerna börjar igen så blir de kanske annat;) Men jag har ju alltid något o säga så...

En grej jag tänkte på idag.

Ni vet när man får ett sms, och så skriver den andra kanske något roligt, eller så är det från ens "ragg" och så börjar man le?

Jo, jag tänkte på de idag.. de e lite komiskt o se någon som suttit som ett stoneface i bussen, ta upp sin telefon och titta på den och le... STORT...

De var en tjej som gjorde det idag på bussen, och jag kan inte låta bli att le själv..

En pinsam sak till.. jag skrev innan i bloggen om killen som kommer med maten...
Jo han kom nu ikväll med xD och farmor var inte hemma, så jag slog på skärmen för att se vem det var.. och då står killen och speglar sig i dörren och kammar sig i håret xD HAHAHAHA hur Roligt som helst är inte de att han inte har en aning om att jag sätt honom båda gångerna!!!!

Dagens Kvinna: Rasmus Malm som var så mysig och ringde

Dagens Kommentar: Minnie: Jag äter massa tabletter. Rasmus: Jaha, e du sjuk? Minnie: Nh Sjuk? de veti fan, Jag e tjock?! Rasmus: Jag fattar iiiingenting...

Dagens Skämt:
Det var en gång en kvinna som precis tagit exam som sjukgymnast. Hon var just på besök hos sin vännina för en helg. De båda vänninnorna spelade aktivt golf och bestämde sig för att ta en runda i det fina  vädret.

När sjukgymnasten sveper klubban för att slå den mot green så flyger bollen över mit den andra banan.
Där står fyra gubbar och spelar.
- Foooooooor! skriker hon men männen hie reagera innan en av dem ligger platt på marken.
Han skriker av smärta och håller båda händerna för könet i fosterställning.
Stackars kvinnan bad om ursäkt och sa:
-Låt mig hjälpa dig, jag är sjukgymnast och kan se om allt står rätt till.
-Nej nej nej. sa mannen,
- Jag bättrar mig nog snart.
stackars kvinnan väntade tills han skulle resa sig upp men mannen låg kvar på marken i fosterställning, med händerna för könet på marken. Tillslut lät han henne hjälpa sig

hon började med att vända honom försiktigt på rygg och lade hans händer vid sidorna, sedan greppade hon beltet

och hon smekte hans lår och öppnade sedan försiktigt gylfen. hon stoppade in handen innanför
kalsongerna och gned försiktigt snoppen och greppade om pungen. så höll hon på i några minuter tills hon frågade:

- Hur känns det nu? är det bättre?

Mannen öppnade ögonen och sa:

- Jo det var jätteskönt, verkligen. men det landade på min tumme och jag tror att den e bruten.


Nya Raggstället=Badet

YES! då har jag handlat min kamera till slut! han försköte sälja mig en begagnad men med fullt av repor och ingen tax free:S ser jag verkligen så dum ut? då köpte jag en SONYcyershot 10.1 megapixel istället för 12. kan kvitta när man ändå bara tar bilder i dimman;)

Handlade in ett hopprep med, om jag ska börja träna igen så kan man ju inte ha ett upphopp på ynka 5cm? Nej så hopprep får de bli nu om dagarna;) Handlade också grapefrukt, päron och äpplen, så nu får plånboken vila ett tag...

Jag blir så trött... Nu har jag varit på badet tre kvällar i rad och alltid är det någon snygg kille som bara ska gå på kanten och doppa sig i poolen! GÅ! fatta man ser sliten ut när man simmat, doppat huvudet och håret och röda ögon för kloret?! Sjukt störigt då att man står som ett offer när killar kollar in brudarna som inte doppar håret eller huvudet för att behålla smink och fylligheten i håret.. dessutom är de inte på badet för o simma utan för att sitta i bubbelpoolerna och sitta med brösten ovanför ytan... jaa, hade jag haft tid, hade jag med varit en av dem...

Har kollat som en liten nörd på näringsämnen kan inte fatta hur mycket skit det är i godis! eller jo, visst men JÄVLAR vad mycket skit! därför har jag här nedan jämnfört olika saker för att kanske välja det mindre kcal alternativet. Kvinnor ska få i sig mellan 1500 - 2000 kcal om dagen och killar 2000 - 2500 kcal. Beroende på om man tränar mycket också. Har lagt ut lite hur mycket man förbränner på de olika aktiviteterna;)


Choklad 200g = 1090kcal
Vindruvor 200g= 100kcal

1 glas mjölk = 100kcal
1 glas vatten = 0 kcal

1 Msk(!) Bearnaiesås = 70kcal
1 Msk Dillsås = 15kcal

Stort glas öl (0,5l) = 190kcal
Stor pilsner = 110kcal

Ett glas Röttvin = 85kcal
Ett glas Vittvin = 55kcal

Fruktsallad 1,½ dl = 76kcal
Gräddglass =260kcal
Spinning =
Potatischips Styck(!) = 10kcal
Morötter 300g = 50kcal


Detta stämmer tyvärr ganska så bra. men kcal ska man ju få i sig så man kan inte skippa det helt, men 1000kcal på en chokladkaka, hehe någon mer än jag som blir arg?

Förbränning 1timme:

Simning = 900kcal
Gång = 315kcal
Spinning = 495kcal
Löpning = 900kcal
Aktivt sex = 135kcal
Handboll = 720kcal
Ridning = 720kcal
Gymnastik/Pilates = 360kcal
Sova = 81kcal


Nu är klocken 21.00 hos er men bara 19.00 hos mig:) En timme tills brorsan hämtar mig, ska ladda kameran och lägga upp en bild innan jag drar, oouff kanske blir en dagens outfit med;)


Don't stop - 'til you get enought!


Emma Bertilsson sporrade mig till detta inlägg efter en härlig flashback på Partille tiden.
Det ända som var tråkigt med den turneringen var att det inte var fler lågan lag, annars var den helt underbar!
Alla hade gått ut Grundskolan bara nån vecka innan och vi var alla så nära varann...

Minns att jag skulle träffa Jakob, för första gången. Då glömde jag min telefon hemma hos johanna hjälm efter att ha sovit där...

Guldkorn nr 1:

När vi precis anlänt till planerna första dagen, var det lite pirr i magen att stöta på jakob när som helst.
Jennie säger då :
- Oh kolla den killen i gröna laget där bort. och pekar.
-fan vad snygg han ser ut o vara.

alla kollar lite närmre, då trillar polleten ner, 17? Kant? I ett grönt lag? PARTILLE?!

- DET ÄR JAKOB:| ahahah de kunde inte bli komiskare.

Guldkorn nr 2:
Det var en natt i Partille, och en människa vid namn leif snarkade ganska högt. då flyger det en sko genom rummet som hamnar på Leifs huvud och han blev förbannad. Tror inte Carro var så kaxig sen när ljuset var tänt på morgonen men nog vet vi att det var hon som kastade skon;) hehe


Guldkorn nr 3:
Vi var nästan hela laget och skulle bada tror jag. när johanna tar fram sin handduk efter vi hoppat ut ur bilen.
Johanna och Honken skojade lite med varann, och johanna skulle vara så rolig och snärta honken på röven...
utan återtanke svepte hon handduken bakot samtidigt som Honken vänder sig om och får sig en snärt rakt på.. ja ni vet kukeenxD
HAHAHA synen av att honken viker sig rakt av och johanna insér ett visst allvar men kan inte sluta skratta får mig att kunna skratta samtidigt som jag skriver... det var komiskt, som fan!

Guldkorn nr 4:
Vi hade träffat ett islänskt lag i matkön. De stod bakom mig och honken och gnällde över att de inte öppnat restaurangen. Jag sa ngt till dem på islänska och de blev helt paffa.. äh vi spolar fram... Efter de kollat på våra matcher och vi på deras så hade en av killarna ett intresse i carro och jennie tyckte hans kompis var söt;)
Iallafall, när vi sedan ser att  killen som gillade carro bytt nr till 17 tyckte vi det var lite komiskt att han hade nr 5 och sedan bytt till samma nr som carro!
Tjejerna sporra mig till att fråga varför han bytt till 17, vi trodde ju att han bytt eftersom carro hade 17.. menn hehe svaret blev:
- Jag fick rött kort, och fick inte spela, då bytte de nr till nr 5 men nu får jag spela och 17 är mitt vanliga nr...


Guldkorn nr 5:
Discot. Den sista spårvagnen gick vid 00.00 tiden men vi satt på Mc Donalds och käka nattmat. då visade det sig att någon utav oss skulle behöva ringa till tränarna för att säga att vi missat den sista spårvagnen. Vi stod och snackade fram och tillbaka vem vi skulle ringa och vem som skulle ringa.. vi kom fram till att om vi ringde gert skulle vi få skäll så det var uteslutet, Honken var det ända alternativet.. jag minns inte vem som ringde, men jag minns att det var antingen jag ellr johanna som tillslut ringde,
Honken kom med bussen och vi var alla lite rädda för reaktionen.
när vi satte oss i bilen sa honken:
- E Mc Donalds fortfarande öppet?
de drog en lättnad över alla och tyvärr så hade mc donalds redan stängt xD Honken satte på stereon på högsta och vi hade disco i bilen, det är en av de minnen varför man alltid hade kul med honken! han lät oss göra allting roligt!

Guldkorn nr 6:
Kanske inte ett guldkorn men ganska roligt, Vi hamnade i en super svår  grupp och hamnade i B slutspelet. vi spelade såklart final och vann den med 20 bollar tror jag.. Roliga var väl att Jakob sket i A finalerna för att se på vår ;) höhöhö

oops, hehe pinsamt blev de, men äsch;)

Kom gärna med fler minnen så jag kan uppdatera listan.... det hände ju faktiskt ganska mycket där;)
Malin och Emma gör reklam för HMs alla fina kläder...

Onsdag i sängen

Ah, En sovmorgon! Känns som att man underskattar de mornar då man går upp när kroppen själv är redo att vakna, men gud så skönt det är när de mornarna kommer. Dock var det en kille som ringde på dörren där nere (Höghus) och man kan se på en skärm vem som står där nere,

Jag, som då sover ganska naken var inte redo att öppna dörren för en Snygg 87a!!!

jag stod och tittade på honom och, (hahaha) han stod och gapade, ni vet sådär när man kanske lyssnar noga och inte riktigt fattar varför inte dörren öppnas.. söt var han iallafall men han fick gå hem:)

Sedan kommer han igen 10 min senare :| FUCK, jaja på med kläder och solbriller, nej jag tog faktiskt inte briller men hade jag sett ett par hade jag tagit dem:P

Han kom upp, och då var det mat till min gamla farmor. Eftersom hon precis opererats så har hon rätt på hemkörd mat.. Hon är på en Kör tävling med sin kör så den får stå o bli kall ett tag.

Nu har jag iallafall klätt på mig och druckit en drickjoghurt och funderar på den där kameran som jag skulle handla in.. har även funderat på vad jag ska färga håret till nu... har låteit utväxten växa ett tag så klockan tickar om man inte vill se ut som pelle svanslös svans...

Jag drömde en riktigt sjuk dröm!
minns inte riktigt hur den började men de var att vi invigde nya ettor på Lunds Dans o Musikal Gymnasiet. Vi stod på scenen som nu var utomhus och typ 50 meter upp i luften... vi gjorde slut numret och jag stod bak med Martin Palmqvist Nathalie och Minnie, jag kunde inte dansen:S på slutet gick vi fram mot kanten, och då är vi äckligt nära och en tjej i tvåan skulle skoja med en annan och puttade henne mot kanten och hon trillade ner :| VA?!
då blev de värsta paniken så alla tryckte sig bakåt så jag var lide nära kanten med en annan tjej och hon höll på at tknuffa ner mig:S vi klarade  oss som tur var men då kom det fram att det varit en tjej till som trillat och dött från den scenen:S Skumma dröm?!



Elisa ville inte ut och åka idag, förstår de eftersom hon precis blivit opererad.. men ska höra med Svininfluens-Telma, min kusin som just blivit frisk...

Annars sker det Girly talk med Malin Johansson på msn, alltid lika pratglada och det tar aldrig slut;)




Harwla for now.


FÖRE&EFTER Bild



Min kusin ska börja sminka sig, hon har fyllt 11.. tänk att hon kunde varit
9år på den ena bilden och faktiskt 13 på den andra? Smink;)

Dagens Bild

Jag är ganska medveten om att www.Johannahjalm.blogg.se fått i sig ett par groggar på denna bilden, frågan är bara om Molle medvetet fått i sig ett par för mycket - Måste säga att skönheten finns kvar i dimman;)


Dejting




         Hemma påväg till Köpenhamn

Jaha då var detta en del av livet också.

Den som jag dejtade sist var faktiskt en Handbolls spelare som sedan efter vi träffats några gånger på två månader kommer ut med att han drar till Tyskland för handboll... Kul för honom, det värsta var att han visste det innan vi ens började dejta. Ändå var det han som började flörta.. Killar...

Jaha, min dejting front har legat i dvala här på Island, visst finns de en och annan hunk, men ja, tror att de tycker själva att de är snyggare än vad jag tycker....

Träffade dock en riktig pudding i London vid namn Ethan.. hade jag flyttat till London hade jag inte tillåtit Rasmus slita mig för att gå hem från PUNK som dansstället hette.. Nu kommer jag aldrig mer få se Ethan;)

Tänker ladda inför 2010! tror att de blir ett lyckat spännande dejtingår med massa prov-cykelturer;)
"Inga växlar - inga fler dejter;)"

Så vart ska man börja? Hörby känns som ett gäng prov-cyklade fiskar som börjat återvinnas på blocket.. men en och annan fin fisk simmar det änfå i Hörby;) Men de en handfull;)

Ska man då gå över till Herrlaget? - ja då menar jag lag, sexuella lag. Om alla manliga är prov-cyklade så är det väl lika bra att ta damsidan? Jag vet inte,  är det ute att vara Bi nu eller? om man är efter, gälls det inte då?

Nej, seriöst, att det var inne att vara Bisexuell är faktiskt ganska komiskt, det var så att de som verkligen råkade komma ut då fick skämmas för de var som om de följde trenden?
Men vem är jag till o bry mig, Jag har inte kommit ut ur garderoben på sistonde och tror faktiskt på straght verksamheten fortfarande. det finns de som faktiskt är hetro;)
Men bara för man är hetro betyder väl inte det att man inte vill prova andra cyklar?

Jag tycker att unisex låter bäst, då får man ha sex med vem man vill, gammal, ung, stor, liten, Tjej, Kille, Hård, Slak!

Först blir det form och sedan dejt, jobbigt o ta de i den andra ordningen. men var i Skåne hittar man nya frächa cyklar då? Måste man dra över till Köpenhamn för att hitta dem? de cyklas ju en hel del i Köpenhamn visserligen.

 


Hemma från Badet

Jaha en timme på badet kändes bra! Tog tag i mig och sprang 1000 trappsteg och simmade 2km! Kändes riktigt gött efteråt och jag kommer somna hårt natt!

Pratade med en kille som jag träffade på Partille cup. han som förälskade sig i Carro;) Eller tvärtom..

Ett nytaget foto på honom, de snackas om ladslag om något år för honom, de kan man ju hoppas på!

Hade ett intensivt och mycket informativt snack med www.Beem.blogg.se om både det ena och det andra, kan inte vänta efter att få träffa mina tjejer igen!

Tror inte att jag följer med brorsan till badet i morgonbitti. drar på kvällen istället.. om jag ändå inte ska jobba imorgon så är det frestande att sova vidare;)

ÅÅÅh så mycket som ska köpas när jag kommer till Sverige. Har inte slösat alls mycket och fritt boende och käk gör det sparsamt i plånboken. har lyckats lägga undan lite om dagen och när jag kommer hem ska jag verklkigen unna mig en Iphone, Kamera, Väska, Skor, Resa?, Musikprylar. och kanske en helt ny studio att spela in musik på!!!

Morgondagen skulle börjat med ridning men så blev icke fallet.. får se om jag drar ut och köper mig en kamera redan nu:) litesugen...  just nu sitter jag och har precis snackat med Rasmus och den ända pratgladakvar är www.RandomsPussy.blogg.se

Dagens skämt:
Det var en gång en Norsk en Svensk och en Islänning (såklart). En dag vaknade de alla på en öde ö. Norsken blev förbannad för han lovat frun att vara färdig med middag. Svensken började göra ved för att klara av natten, och Islänningen gjorde drag för att fånga fisk. När de tre något irriterade männen vandrat på ön för att leta mat såg de en blå groda. Norsken gick vidare, Islänningen försökte få den som bete - men svensken tog upp den och pussade den. Den blå grodan förvandlades till Ande. Anden sa: Tack för att du befriade mig och nu tänker jag ge er alla varsin önskan! Norsken insisterade att få börja och ville genast hem till Norge. Vips! så fort han sagt hem så var han hemma. Nu ville Svensken också hem och Vips, så var han hemma. Islänningen var då ensam kvar och tyckte att ensamheten var något dryg så han sa: eftersom jag bara har en önskan, så önskar jag att Norsken och Svensken kommer tillbaka!

Dagens kommentar:
Anna Anka - Jag vill jobba för FBI

Dagens Kvinna:
Elisa Vidarsdóttir som blev opererad!



Dagens Låt: M.I.A - Paper planes
(All I wanna do is Bang Bang Bang Bang, run away and take your money)


Tisdag

Ouff Ouff!

Började dagen med att ta ledigt!
Sov vidare till 12 och då kom min bror hit,
Satte mig framför Tvn och gjorde lite jobb på datorn samtidigt.

Har lagt upp en 10 veckors plan nu, börjar träna varje morgon med personlig tränare i November:)
Längtar redan. Min bror fixade gymkort i två månader på ett superfint gym och den personliga tränaren träffar jag om en vecka:):)

Har jobbat lite själv nu fram tillsdess.. Skulle till badet i morse igen - men tar det nu ikväll istället.

Brorsan kommer kl 20.00 och hämtar mig, bäst att vara redo!

10 veckor kvar till Sverige;)


Vem Fan är Anna Anka?

Okej, nu har jag visserligen varit bortrest i fyra månader, då dyker en Anna Anka upp?

Dessutom får hon credd för att sätta igång diskutioner om gämnställdhet på en helt ny nivå? FUCKME?! va fan e de?

Anna Anka är en uppblåst 50åring som är gift med en av demest talangfulla gubbar på 70-talet?

Anna Anka hade inte haft något namn utan honom, och så snackar hon om hur stor roll hon har Som Paul Ankas Fru ja?!

En diskution som jag hittade på Youtube kom frågan upp:

- Vad Anna Ankas syn på jämnställdhet kommer ifrån.

En expert sa att den liknade mest 1500-talet syn, därför hon har en drös med hjälpredor i sitt hus, och hon ansér faktiskt att kvinnan ska tillfredställa mannen, men sen ändrar hon och säger at than ska göra det tillbaka.

Jag hade tyckt Anna Anka varit sjukt cool om hon snackat om att Män ska ge mer respekt åt kvinnor, jämställdheten är faktiskt på väg ditåt och jag tycker kvinnor som faktiskt stått på sig bra!

Sedan snackar hon om statistik som hon inte ens har en blå aning om, "70%av alla äktenskap slutar i skillsmässa" Snälla Anka, hon har så mycket fritid, ändå har hon inte vetenskap att kolla upp fakta innan hon öppnar truten?

I en intervju såg jag att hon ger folk sparken som städar åt henne, om de inte har satt hennes parfumer rätt, men va fan?`har hon inget annat o göra än o ställa sina parfymer rätt så kan hon väl lika gärna städa själv? Sedan påstår hon att hon inte förstår hur folk kan leva på 20 000 i månaden. Jag tror Anna borde se världen som den är, och faktiskt att den inte kretsar kring hennes rövhål för en gångs skull,
Hon ser ner på folk som klär sig "vanligt" fast de har mycket pengar, jag tror att Anna Anka har det jävligt svårt. Om man inte vågar klä sig för mindre än 20 000 varje gång man lämnar huset, då har man brist på självförtroende, hon verkar inte tycka att hon själv räcker till? vad då om Paul skulle hitta en ny yngre brud och Anna får stå mamma med två barn och ingenting, tror att världen skulle få en revanch som heter duga då!

Tycker fan synd om hennes barn också... När man har en mamma som säger "Om jag vill bli slickad varje morgon, så får Paul se till och göra de" "Han är den bästa slickaren i världen" Amen snälla, vem är man som mamma att ta ansvar då eller? hon är inte tjugo längre och det syns långa vägar. må hon vara vacker i ansiktet och en vacker kropp, men den e fan så gammal och hennes 30 år av strävan av bekräftelse och desperathet syns på hennes kropp. en sinig gammal hagga som fick några månader i spottlighten, ja de kan hon väl få...

Eyes says more than words


Speaking

Lilja.

Nighty!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0