Jan. 31, 2010

Ja då sitter man på ett försenat öresundståg och man är väl inte förvånad.. dem lyckas ju aldrig vara i tid såhär års!
ROBINSON!
Ja vad ska man säga, jag hejade på Mats de fyra avsnitten jag sett av Robinson men han åkte ju ut.. HATADE verkligen Jimmy och Anders! Vilka jävla falska idioter! Jimmy satt ju och sa i tv att han kommer skicka ut en efter en, spelar ingen roll vilken ordning
- så fick han anders och Sanna med sig.. Sanna stack Veronica i ryggen för hon hade ingen ryggrad själv att stå emot killarna trotts att hon visste att pakten skulle upphöra när dem var tre kvar så hon var ju näst på tur?!
De jag ville säga var att jag inte alls ville att hans skulle vinna, men hellre hans än någon av de andra tre!
Dem tyckte att tävlingarna inte skulle avgöra vem som åkte ut utan öråden. så då är det ju inte bästeman som vinner? utan dem åker ut för att dem är hot?! - Sen när det avgörs i Öråd i finalen så tycker Jimmy att det är oträttvist?! DUBBELMORAL och SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA! hugger man folk i ryggen och kör ett Socialtspel (som jag inte tycker hör till överlevnad över huvudtaget) så får man igen! HANS hade vunnit 11 av 15 tävlingar som han deltagit i - värdig vinnare JA!

Jaguar;)

Just de , jag har ju inte avslöjat vad det var för bil;) kanske kan lägga upp en bild på den sen, jag har ju redan avslöjat de för folk IRL..

Robinson

Dags att resa sig ur sängen.. detta blir en låååång dag...
Ps. Nr 1 vann och blogg.se har ändrat en massa o nu vet jag inte varför jag inte kan acceptera kommentarerna:S jaja men 1 blev det och vi fr se vad Jacky tyckte;)
Skriver mer på tåget mot Malmö. däribland vad vi tycker om Robinson finalen;)

miranda hobbs

Kollar på Sex and the city, de hjälper en att koppla bort verkligheten när det behövs! Just nu så har Miranda "snabb-blind dateat" sådär 30 sek per person grej ni vet;) och alla killar blev skrämda av att hon var advokat så hon ljög och sa att hon var flygvärdinna och (PLING) så var en intresserad;) hahaha ÄLSKA MIRANDA

Birthday

Ska vi snacka om att Blogg.se har klöddat idag eller?
Precis kommit hem! 2 timmar tog det så tacka vet jag Stick-internet och Bärbara datorer!
På tågstationen i höör fick jag vänta i TIO MINUTER innan jag blev hämtad trotts att jag sa att de kom fem över?!?!?
Och på TIO MINUTER så kan 15 MINUSGRADER vara väldigt påfrästande när man inte förberett sig på att vara ute så därför skippat VINTER JACKA! USCH
Eftersom jag har två geni till kompisar, En som heter ELISA och en annan som heter MELINAm så hjälpte dem mig att göra en liten bild till min gamla sång lärare.. ska visa bådå,
Till den ena sa jag att jag ville ha ballonger ocg lite födelsefeeling;) ooch till den andra att de skulle vara en cool bakgrund:D Men eftersom båda var SJUKT SNABBA  och fixa detta på FEM MINUTER så hann jag inte säga åt den ena att skita i det så nu har jag två bilder xD TÄNKTE
Att jag skickar den om 3 timmar, och då vill jag att ni har sagt er åsikt om vilken jag ska ta! Skicka här eller på msn så blir det den bilden som får flest röster:D
Här har ni bild nr 1. MELINA
Bild nr 2 ELISA

Paranormal

Kvällen igår slutade vid 04. Det blev filmkväll hela kvällen och de handlades godis SOM INGEN SEN ÅT NÅGOT AV?! jaja, Wallander och Paranormal Activities. Vet inte om ni sett den sistnämnda men den ska tydligen vara filmad med en hemma kamera oc vara SKITLÄSKIG men hårdskinnnad som jag är så rörde inte jag en min och att sova ensam var inga problem..  Jag hade ju katterna;)
När jag skulle sova så blundade jag lite grann och märker att något sniffar mig i huvudet, När jag öppnade ögonen så sitter en katt och lufktar på mina ögonfransan...
Sitter i sängen och väntar på, ja jag vet inte vad... att frukosten plötsligt ska dyka upp? Sedan blir det väl morgondagens efterlevader och hemfärd för min del... jag ska ju se på Island - Frankrike hemma!
Hörs på tåget!

Mr Soulfight

Ja man kan ju säga att knock on wood är karma...
Insåg när jag bytade tåg i Lund så bytte jag från ett tomt tåg till ett FULLT!
Så fullt att när någon skulle gå  förbi en så kändes det som en kroppsvisitering... JAG SKOJAR INTE!
Sitter faktiskt och skriver min första rapp låt xD haha tro det eller ej men jag fick faktiskt jätte mycket i huvudet inatt när jag skulle sova, men hade inget papper och penna nära till så jag sket i det.. Men nu försöker jag komma på för fulla muggar vad det var jag hade kommit på.. Det var en HEL vers, eller Ref.. beroende på hur de hade passat in! 
Utan att låta konstig, så fick jag faktiskt lite inspiration när jag äntligen fick plats på tåget, och kunde studera människor;) kan ge er ett smakprov å lite impro text som jag precis noterat ner;)
Här är en bit jag valt att expose a;)
Hey Mr Wrong guy, Slow guy - Soulfight  (spel)
You think you've got it figured out - think about - all our doubt - In You

Hey Mr Mad man - Sad man - Bad man
You think you've got it all right - Dead light - Soulfight - Thats you
De som är understruket är Beaten;) Sedan vill jag inte bolla ut för mycket redan.. Har redan råkat ut för att folk har STULIT texter:( Drygt när man ser det på internet..
Men låten ska handla om en gold digger som blir flippad utav en brud som råkar vara smartare;)

Pågatågs-stör

Började jobba 07.00 i morse och var klar vid 15.00! Då bar dert hemmåt att fixa till kläder till aftonen som spenderas i Halmstad och senare Laholm! MYYYS!
Sitter just nu på ett pågatåg som ni vet att jag hatar, alltså inte dem nya... Kvinnan snett mitt emot påpekar hur jag sitter... (!?!)
"Du är medveten om att du tar tre platser?"
Jag sneglade upp från datorn och såg att hon stirrade på mig, min fot, och min väska...
"....uuuhh...ja?"
Kvinnan stirrade ännu mer, hon kunde ju inte säga så mycket mer eller hur? så jag sa
"Det sitter 3 stycken i hela vagnen, om jag tar tre platser när det finns 50 lediga till så tror jag ingen väljer att sätta sig kloss intill mig...?"
Jag fattar inte, snacka om att folk ska låta saker och ting störa dem! unbeliveble!
Jag menar, det är ju faktiskt fredag?!

28, 2010

Igår efter vi sett på The Boy in the striped pyjamas Som jag sagt att ALLA måste se;) Så började jag må skit konstigt, var helt varm, med 36.4 grader som jag inte vet vad det betyder och huvudvärk som heter duga! Jag som hade handlat värsta Ryggbiff o grejer som vi skulle ha till mat.. Men nej, jag gick upp och satte på lugn musik och somnade vid 19..30. 
Mitt i natten vaknade jag och var övertygad om att jag var försenad till jobbet! jag började ta på mig det första jag såg och sprang ner, kollade klockan och hon var lite över 01.00.. Jaja de va väl bara o somna om. Vid 04.00 så får min hund ett epelepsi anfall på golvet.. hon fick flera anfall ocg de tog inte slut förän vid 06.00. Skulle börja jobba vid 07.00 men dem ringde och sa att det inte behövde någon förän 10, sedan ringde dem och sa att det räckte med 13.00 sedan ringde dem och sa att de intte behövdes alls!
Som tur är så har jag ganska bra koll, och man får inte ändra schema mindre än två dagar innan så paycheck it is! Nu blir det sooova!

NORGE VS ISLAND

Har ni sett den nya MAX hamburgar reklamen xD ? Det är hon hollywood frun som pratar så trögt och långsamt som pratar den reklamen xD Riktigt smart drag av MAX tycker jag!
DE SOM INTE JOBBAR VID 16.00 IDAG MÅSTE SE PÅ NORGRE - ISLAND MATCHEN! IDAG! VIKTIG MATCH

Epelepsi :(

Igår efter vi sett på The Boy in the striped pyjamas Som jag sagt att ALLA måste se;) Så började jag må skit konstigt, var helt varm, med 36.4 grader som jag inte vet vad det betyder och huvudvärk som heter duga! Jag som hade handlat värsta Ryggbiff o grejer som vi skulle ha till mat.. Men nej, jag gick upp och satte på lugn musik och somnade vid 19..30. 
Mitt i natten vaknade jag och var övertygad om att jag var försenad till jobbet! jag började ta på mig det första jag såg och sprang ner, kollade klockan och hon var lite över 01.00.. Jaja de va väl bara o somna om. Vid 04.00 så får min hund ett epelepsi anfall på golvet.. hon fick flera anfall ocg de tog inte slut förän vid 06.00. Skulle börja jobba vid 07.00 men dem ringde och sa att det inte behövde någon förän 10, sedan ringde dem och sa att det räckte med 13.00 sedan ringde dem och sa att de intte behövdes alls!
Som tur är så har jag ganska bra koll, och man får inte ändra schema mindre än två dagar innan så det betyder att man får lön fast man inte jobbar! Rättvist, med tanke på att jag TACKAT NEJ till jobbpå mobilia för detta!
Hade tänkt åka till malmö och lägga 0.5 igen men måste ha någon med mig, Molle följde med första gången!
Men det är så jävla halt och snöigt så de får vänta antar jag:(

CO CO

Jaha, dagen blev inte som den skulle.. drygt, men men.. jobb imorgon igen..
Nu ska jag och mamma se på crossing over  och bucketlist och coco chanel;)

kvinnohatare

Vem är du som kommenterade föregående inlägg?
Sitter och tittar på "Sleeping with the enemy" Gud, tänk så hemska liv vissa måste ta sig igenom!
Män som slår kvinnor är något jag inte tål!

Skillnad på folk och folk

Jag måste få dela med mig av en händelse som skedde id busshållsblatsen utanför Mobilia.
En kille i ungefär 23 års åldern började snacka med mig - sig själv, ja iallafall utåt om hur förbaskat kallt det var.
Denna historia är inte rolig på några sett, men den rörde vid mitt hjärta efteråt.. nåja..
När jag tog upp telefonen för att ringa mamma så gick han till någon annan och pratade. Jag viste inte om dem kände varandra eller om han bara pratade så med alla.
När han kom tillbaka till skjulet dör jag var hade jag hört honom prata för sig själv om Gud och Jävulen, Det var i den stunden jag började tro att han gick på nått... Han såg alldeles frusen och ledsen ut när han kom in i skjulet och så sa han till mig "Jag vet inte, finns Gud? Eller Jävulen? jag vet inte, vad ska man tro?"

Jag sa ingenting och bara log lite jaahaap-jag-vet-inte-vad-jag-ska-säga-men-jag-ler-väl Léende i hopp om att han inte skulle fråga mer...
När han vänder sig om så säger han "Pappa gick bort, Sedan Mamma, och nu min syster.....Om gud finns, så vet jag inte vad han har för uppgift"
Jag, som varit så skeptiskt till hans betéende, kände faktiskt en sorg med denna killen... Jag kunde inte föreställa mig hur hans liv såg ut! men han skulle åtminstone med Bussen, så han har iallafall råd att leva, tänkte jag...
När jag stirrade på hans tröja och tänkte "FYfan vad kallt" så sa han "Jag gav bort min jacka till en hemlös"  
"Varför?" Frågade jag. "Han frös, och var hemlös"
än en gång visste jag inte vad jag skulle säga, så jag bara log ett sånt léende igen..
När vi skulle på bussen så gick jag in, Efter jag satt mig så såg jag att han stod och tjafsade med chauffören. Han fick inte åka med eftersom han inte hade pengar. 
jag hade en tjuga på mig så jag gick fram till honom och satte tjugan i handen på honom - men Chauffören ville inte ta emot den...
Han kom bak i bussen och lämnade tjugan "Jag kan inte ta dina pengar" sa han och gick av bussen och sen såg jag honom inte mer.
Det som sved mest, var att han frös så fruktansvärt mycket och hade inte råd att åka buss för 18 kr hem. han hade väntat 10 minuter på bussen och visst, han hade inga pengar. men jag hade inte låtit någon stå och frysa i -10 grader för 18 kr. inte ens om det vore en alkis! Dessutom hade jag mått bättre nu efteråt om han tagit imot pengarna! Då hade jag vetat, att han iallafall kommit hem...
Det som chauffören inte visste, var att han hade ingen, ingen familj eller något och visst, kanske har jag blivit lurad, kanske ljög han  Men han hade aldrig gått av bussen för att stå i kylan igen, hade han haft pengar hade han betalt, det vet jag!

Mobilia

dags o jobba...

C-G

När vi tänker Carolina Gynnig så tänker man
  • Frispråkig
  • Rolig
  • Framgång
  • TV
  • SNYGG
Visst, men har ni läst hennes blogg? Måste nog vara bland de tråkigaste som finns... Har föresten folk glömt att hon blev känd igenom Big Brother? Det hade minsann jag! Och om någon skulle delta i B-B nu så skulle det vara SJUKT LÖJLIGT eller hur?
Nu verkar hon vara konstnär också. Hon är en riktigt rolig programledare och har skrivit egna böcker och försökt sig på musikbranchen, lanserat egen parfym och jag vet inte vad. Slutat äta har hon också gjort. Nej känns som att Carro börjar vända på den sista stenen, Jag menar, vad finns kvar? Ragga på kungen?
Tänkte i alla fall lägga upp två lite oglammiga bilder på henne från hennes egen blogg, kolla gärna in på den - jag hade faktiskt kunnat tänka mig att köpa en utav hennes tavlor! tror det ska vara www.gynning.com
Jag vet inte om jag är ensam om att tycka att det ser ut som om hennes läppar snart ska spricka?
Denna bilden är väl inte ful, men jag kan inte påstå att jag fortfarande tycker hon är en av Sveriges snyggaste kvinnor... Hon är så solbränd att det ser ut som att huden är spänd och kommer förmodligen att bli skrumpen om 10år... Sedan att ha kajal I ögonen tycker inte jag är snyggt om man inte har "Smoky eyes". men det är ju make up åsikten i mig;) ja, det kanske bara är jag som tycker, men det är ju min blogg så det spelar ju ingen roll;)
ps. det rosa läppstiftet är för ljust om man är så brun... så nu räcker det ;)

DJeeeeee it's fucking cold

FAN VAD JAG FRYSER! KAN INTE DENNA VINTER TA SLUT NÅGON GÅNG?! TÄNKER SOVA MED 3 TÄCKEN I NATT OCH DRÖMMA OM EN SOLIG STRAND MED PALMER OCH SNYGGA HUNKAR UTAN TRÖJA!
NÅGON SOM VILL ÅKA MED?

MUFF

Jag ska köpa en rattmuff... Frågan är bara, hur ska den se ut?
Den här är riktigt JAG!
Cool eller hur?
Den här skulle jag ju iochförsig ha mer nytta av?

Stressa inte, oroa dig inte - det gör det bara värre...

Tycker att alla borde lyssna på "Stressa inte oroa dig inte" med Emil Jensen!

Ni kommer bli SÅÅÅÅ  förvånade hur sjuukt genomträngande den "text-låten" är! ge det ett försök! den ligger på spotify om ni har det!
Sedan har  jag ett Dilemma, eller ja, jag kan helt enkelt inte fatta hur det går ihop. Om det är någon matte snille som sitter o läser - svara då gärna på denna ortoligt komplicerade uträrkning! :


om jag handlar 4 stycken lika dana bullar och summan blir 18.50;-

Hur mycket kostar då 1 bulle?




mitt i natten

står och stryker skjortor.. måttligt road..

Rött kort ska dem ha

Klockan är 00.18 och mitt nattskift har passerat hälften! Nu återstår bara småsaker och sedan kan jag få krypa ner i min säng och sova så länge jag kan:)

Vad bär det av morgondagen?
Glömde förresten berätta om när vi var inne på B12. När vi gick från våra säten och kom tillbaka för att sätta oss så hade en snubbe (kompis till dem vi var med) Satt sig på min stol.
No big deal tänkte jag, säger bara till så flyttar han väl sig. Är det inte så gentlemän gör?
- Ursäkta, ..... jag satt där... :)?
Snubben titta sig omkring och viftade sedan ner mig för att säga något
- .... Jag flyttar mig inte om inte han flyttar sig...
Sa han, och ag kunde inte tro vad jag just hört!
Jag lyfte på ögonbrynen och tittade på honom som om han kanske snart skulle insé hur patetiskt det lät!
Men killen verkade inte fatta..
Jag tittade på honom och sa till honom
- Jag trodde du var en en gentleman... I Guess not.....
<br>Killen viste inte riktigt vad han skulle säga och bara tittade på Elisa som också gav honom är-du-dum-i-huvud-blick..
Sedan kom Jim, med ett fat av 8 stycken shots. Varsegoda damer, HUgg in! <br><br>
Han hade alltså köpt vars TVÅ shots till oss tjejer och sig. Nå, Eslöv hade då en gentleman att bjuda på!










Jag skickar detta röda kort till ALLA killar som inte vet hur man behandlar en tjej!

eBBA SHI SHI

Oj vad det verkarsom om alla ser söndagar som bloggläsedagar;)

Kollar handboll med hela familjen och har precis spelat lite piano..

Snart bär det av mot nästa jobb. 21 - 03.. Vaknade klockan 07.30 imorse för att åka och som tur var hade pappa gått upp och skjutsade mig trots festandet igår!

Imorgon blir det sjukhuset för att ta prover och förmodligen kolla handboll i Lågehallen;)

Molle! jag hoppas du är där för jag räknar med en bamsekram!<3

enformig

Sitter på bussen. Slutat jobba. Ska bygga mina naglar. ta en titt på Entré. sedan får man se:)

Vad är lycka för dig?

Lördag:

Vaknade efter en mycket händelserik natt med de sjukaste drömmarna på länge.

Vi fyllde dagen med nyköpta bullar och Sex and the City.. de kan ju aldrig gå fel?

Efter en dusch fick jag bege mig mot Mobilia för att hämta nyckeln ( eftersom jag skulle jobba på söndagen) Snacka om omväg att behöva dra till malmö för en nyckel....? nåväl,

Stressade mig tillbaka till lund eftersom jag och Elisabeth skulle se på en dans föreställning som hette Stanna Upp

En riktigt bra föreställning med ett syfte att få folk att tänka om, vad dem egentligen gör av sina liv. Eller, så tolkade jag det,

Den var i allafall SKITBRA och man rycktes med i den djupa handligen och föreställningen slutade med en fråga vad är lycka för mig? De medverkande svarade en efter en vad som var lycka för dem, och sedan började ett bildspel, fullt av lycka! Människor som går på lunds Dans och Musikal skola, som var fullt uppe i skratt när bilden togs, och jag tror inte det fanns en i hela lokalen som inte smittades av alla léenden!

Sedan ryckte dem upp publiken på scen och föreställningen förvandlades till ett 30 tal dansande studenter (ink mig;) och alla dansade som om livet precis funnit sin meninng.

På föreställningen träffade jag min absoluta favorit MATTIAS REISDAL och efter föreställningen tog jag arväl av mig älskade Elisabeth och Gick och käka med mattias!

Efter att vi nog suttit på Restaurangen i 3 timmar av konstant prat om såklart LONDON och givetvis mera;) så bestämde jag mig för att dra hem. Hur tråkigt det än låter, så skulle jag ju faktiskt upp tidigt och jobba dagen efter..

Efter att ha improviserat fram en ny låt (efter att fått inspiration av föreställningen) så kom mamma och pappa hem...

Och däribland 8 andra som bestämt sig för att efterfesta hemma hos oss.. "suck" utvilad var det tänkt?

Satt med dem och spelade lite ooch sjöng tillsammans innan jag och Ella gick upp för att sova, Med Rod Stewart dunkande i hela stereo huset så kan jag inte påstå att jag lätt kunde falla till sömn, så Sex and the city fick bli mitt tidsfördriv innan ögonen själva slocknade....

iLOVEELiSA

Fredag: Skulle jobba till 14.00 och sedan dra till Lund för att kolla REA och hälsa på Elisabeth och de andra på LDMG! Slutade med att jag var framme på skolan vid halv 16 och skolan kändes mer eller mindre tom...

Hörde åtminstone en vacker röst vid namn JACK ABRAHAMS inne i sitt sångrum, (min gamla sånglärare) så det var värt väntan att få träffa honom... Knackade på hos JEANETTE ADNER, men hon hade tydligen gått he för dagen:(

När Jacks lektion var slut hade han inte tid o prata. GREAT. men jag fick springa med honom som en galning på skolan innan hans man hämtade upp honom.. Det var värt väntant!

Sedan skulle jag hälsa på MARTIN PALMQVIST men han hade lektion, pratade en del med Rektor INGRID och hon gick med mig till där dem hade PADDEDÖ ;)

Då när alla hopp var ute, och Mattias Reisdal och Elisa som jag sett fram emot att träffa förmodligen redan gått hem... SÅ stod Elisa där och hade Paddedö:D Gissa om glad jag blev!
efter skolan gick vi o åt på något tacco ställe och sedan begav ja mig till Höör för att för första gången se Lågans Herrar spela!

Där träffade jag min absoluta favorit Anders och satt med dem och kollade Matchen!

Efter ett tag när jag ganska tappert letade efter Molle eftersom jag skulle titta med henne så såg jag henna ingenstans och mycket väl gissat, så var hon inte där xD.. men hon kom in vid andra halvlek och jag fick träffa min skönhet iallafall!

Flera riktiga skönheter var där som Carro o Emma for samples;)

Lågan förlorade, och jag gick skjuts av Molle till Stationen för att åka vidare till Eslöv och träffa Emelie och Elisabeth!

Efter en väldigt skön och slapp förfest° så stack vi till B12 eller vad de hette, vid 12 tiden, ! Ganska trevligt° och ed 4 shots för 100 kr så var vi precis på rätt humör att falla för det!;)

Efter 5 shots, så misstänkte jag faktiskt att "shotsen" var utspäda med vatten eller något.. inte så konstigt när det är så pass billigt men bra var väl kanske det för var skulle kvällen annars sluta?

Vem gillar Aidan?

Har precis försökt få mina pigga ögon att somna till Sex and the City, men det funkar ju aldrig.... Såg avsnittet då Carrie och Aidan träffades.. jag gillade aldrig honom.. Han är inte min typ direkt..

Vad har hänt med Blogg.se? Jag kan inte 'ndra typsnitt eller lägga in bilder längre? får nog skälla ut dem litegran!

Imorgon blir det ingen lätt match att gå upp.. 06.00 står plankat och SKOLA Står på schemat! Slutar 14.00 och då var det tänkt en runda till Lund och fynda på Bianco!

Mot kvällen blir det herr Match i björkvikshallen med Malin hjärtat Pålsson:)

var kvällen sen slutar får jag återkomma med, blir nog en Mammakväll med the bucket list med min absoluta favorit Morgan Freeman!

Ella Ella YE ye

Kan väl gissa att ungefär 1 procent av alla som läst föregående inlägg verklige läst hela xD Idag blir det kort... Ledig idag, åkte in till Höör och köpte en ny säng till min love ELLA!

insåg ganska snabbt att en säng är inte billig... INTE EN HUND SÄNG HELLER! 1000 KRonor!! Usch ja! Men hon får ju bara en säng per 5te år så då kan det vara välspenderade pengar! Jag valde inte den billigaste heller. Vem vill ligga i en hård platt säng? INGEN! så varför ska ens hund göra det då? Köpte Oxben till henne som hon nu ligger och gnager på!

/Applications/Bild 2010-01-21 kl. 17.09.jpg

efter lite städning intar jag nu en slutpossition vid tvn! Handboll på tv ikväll och jag och mamma är ensamma för pappa jobbar långt bort nu...


Är inte jag världens generösaste matte? De sa iaf Ella idag;)

Doder är cool

Fy vad dåligt update det är på mig .. USCH.. Sammanfattning sedan senaste inlägg... minns inte ens vad det handlar om.. Men en sammanfattning av dagen kan vi ha!
Började "dagen" med ett Nattpass till 03.00 Vid 11.00 sov jag fortfarande och telefonen ringde på nedervåningen,

Ella, låg över HELA min säng och jag funderade på att ta ett fotobevis men Kameran var no nearby the säng, så ni får helt enkelt föreställa er.... Jag hoppade i ett par mjukis och sprang ner och Svarade.

- Hej det är Helen. - Huh? Hej? - Jo, Pontus är sjuk så jag undrar om du kan jobba idag? I ett tappert försök försökte jag att ta bort min morgonröst, men vem klandrar någon som jobbat till 03 att fortfarnade sova vid 11? Inte jag iallafall.. Jo men visst kunde jag jobba!
Efter en Power dusch och en snabb frukost begav jag mig de hela 100 meterna för att jobba!
Vi lagade våfflor och korv. ingen härlig blandning, men såklart inte samtidigt! Våfflorna var väl inte så ätbara men det var ju hela grejen med att baka som var roligt ju=)

Vid 18.30 stack jag hem och kollade handboll.. Kollade faktiskt Halv åtta hos mig! Har ni sett det? Asså jag vet inte om jag tagit något slags vuxen steg men jag tyckte faktiskt det var SKITKUL! speciellt eftersom snubben som lagade mat var en ung 22åring som skulle bevisa att det inte bara är hemmafruar och kockar som är bra.. I guess he proved HIM SELF WRONG!


hahahah ni skulle sett! efter att en annan misslyckats med Bearnaes såsen så skulle han väll flasha lite hur man gör.. Så här började kattastrofen:

*Han lagade såsen för tidigt så den särade på sig (smöret o de) *Gästerna fick vänta skit länge innan dem fick någon mat *Brandlarmet gick igång *Efterrätten brändes fast i pannan så det såg ut som barnmat *När han tappert erbjöd dem någon gammal vinsort (tror jag det var) så fick ha inte upp korken - sedan bröt han den xD

Kan ni tänka er en mer misslyckad halv åtta hos mig kväll? Jag och mamma skrattade så vi nästan dog här i soffan!

Sedan var det Polen matchen. Vad håller Sverige på med? Asså, att missa frilägen och ta på sig 2 minutare, så vinner man inga matcher!

En spelare som jag ALLTID stört mig på, och inte bara för hans utséende, det är Arrhenius.. Fan vad jag alltid tyckt han är dålig!!!! Han kommer in 1 minut och åker ut på 2minutare..OOOORH !?!?

Kim får mycket ansvar, att han ska fixa när ingen annan gör något men vafan, ska EN spelare ta allt lass? Sen kan jag också tycka att han inte bidragit särskillt mycket när han skjutit 2 ggr på en hel match... Var inte han kapten? Spelar inte han ungefär 45 minuter? 2 skott? Komigen..

Carlén växer ju inte det minsta.. var inte han det nya stjärskottet? var då? i sin mammas rumpa? Han känns som en ungdoms spelare på plan, nervös och klumpig:s

Doder borde fått mer speltid mot Polen! Jag vet inte, var han skadad? Han fick ju inte spela? och han gjorde ingen dålig match mot Slovenien...? IN med DODER!

Dan Boutler (hur nu det stavas) HUR GRYM ÄR INTE HAN? hade Sverige inte haft honom i mål så hade dem ju heller inte hängt i motståndarna...

Nej nog med åsikter. dags o sova!!! LOTS OF LOVE/ Ly

HANDBOLL

Någon som titta på Handbolls EM? De kan ju inte missas! Kollar på Tysklan - Polen nu.. jag måste alltid hålla med den ena och idag blir det tyskland! inte för dem är bättre eller sämre utan för att de haft samma spelare så många år att man kan deras trupp :P o då e de roligt ch kolla JU! Sen blir det Sverige - Slovenien! SPÄNNANDE! men det kommer det att avbrytas mitt i, då det är dags för jobb igen vid 21... Måste också påpeka att min CousCous sallad MÅSTE ni få ett recept på! den är sååå god! MITT EGET RECEPT kan ni tänka er?! Otroligt vad god den var,tur att jag gjorde en hel skå så det räcker till imorgon;) KOLLA MATCHEN NU!

Sebastian in my heart

god morgon!
Just hemkommen från sjukhuset!
Jobbade ju till 03 inatt och sedan var det läkarbesök 10.30 som jag trodde var 09.30.. jaja jag fick handla lite istället..
Fick inte något utskrivet. SUCK...
sitter med motgonfralla och äpple julice och kollar AMTM!
E de bara ja, eller är det shampoo o Balsam reklamer HELA TIDEN?!
SYOSS och GLOW.. de e dem som de visar heeela tiden..
En som jag kan starkt rekomendera är SEBASTIAN!
Jag köpte det för två veckor sen och de är de bästa jag provat faktasikt!'
Balsam
Shampoo
Inpackning
Leave-in Repair
SKIT BRA! REKOMENDERAS!

Caroline Wendel Gossip!

Inside skvaller från vårt very own California.

Caroline Nathalie Wendel har skaffat BOY FRIEND!
this is the beauty im talking about!

och ja, det är en sopsäck som var outfitten denna kväll, en stylad sopsäck, erkän jag klär?!




Jo de e sant! en Amerikans sådan som spelar baseball och är 25! en riktig pärla om jag får säga det själv!

Det är med stolthet som jag avslöjar denna hemlighet;D
Frågan är hur Carro och Jonathan ska klara sig när hon måste bege sig på Sverige land igen?



I LOVE AND MISS YOU WENDEL

15.00?!

Tittade just på klockan och insåg att den var 15.00! Herregud jag ligger på soffan med datorn i knäet och kollar på Extreme Makeover. man fäller en tår varje gång, so america!
När jag anläde på Facebook så fick jag mig en avundsjuks Chock!
En gammal räv till mig, befinner sig  nämligen i Australien?!?! Efter en månad på Dubai vill säga..
OOOH jag vill också resaa NUUUU!
Hade en snabb chaat with my LOVE Elisabeth<3
O hon triggade upp mig att vilja åka iväg till bland annat
Santa Barbra, Australien, Florida och Thailand!
Jag har redan bestämt att blir det inte skola i höst så blir det något av dessa resemål!
Någon som känner sig manad att Joina?
Om jag verkligen tröttnar på Sveriges möjligheter och kommer in på skolan så blir det väl resa innan sommaren!!!!
JA JA JA jag vet jag skulle träna idag, ringa MAlin och det.. men vat jag kom på är att jag faktiskt är sjuk:S sånt förtränger man om man itnte ligger sängbunden och kräks.. jag hade planerat att köpa handbollsskor och allt idag, men sedan insg jag, att
Jag dricker in honungs vatten och vanar 6 på morgonen för att jag är frisk....
Så CARRO, be patient;) JAG KOMMER JAG LOVAR!
Ikväll är det Jobb,eller ikväll. ja inatt. från 21.00 - 03.00...
imorgon är det sjukhuset klockan 10.30 och resten av dagen är i fria händer förutom 21 - 03 igen!
en bild, bara för att bryta upp texten lite hehe...

SirLilja

Golden Globe sänds live från USA i natt! Missa inte deeee;)
Sitter nu på mitt favorit  tåg pågatåget. Är ensam i vagnen och funderar på att spela lite Stevie Wonder Sir Duke, om inte risken bli att jag står och dansar på tåget vill säga...
väldans lugn dag med fler antal hostattacker än kunder... dvs, mååångs hostattacker..
Har ni sett de röda stora boll-lamporna som hänger i taket på Malmö C? när man går från center av stationen till spår 10 o där? Iaf.. .dem spelar fågelkvitter och skogsmulle ljud där xD så det är helt mörkt, med röda-vita lampor och sen fågelkvitter.. vet inte vad som är tanken med det men visst blir det lite mysigare!!
Ni vet man har sånna åsikter som "Göteborg eller Stockholm" "Malmö eller Lund" Jag har alltid föredragit Göteborg och Lund men nu har jag faktiskt ändrat mig!!!! Jag gillar Stockholm och Malmö mer!
Fast Stockholmare skulle  haft Gteborgs accent istället och Malmö skulle haft Lunda mode och accent med!
;)
Nu ska jag hem och städa mitt rum.. inte länge sen sist men det går undan när man har brott, då ligger kläder på golvet igen... buuuhuu

Uninspired

Sitter på ett sketet pågatåg.. dem är verkligen dryga..
Imorgon blir det kanske träning och sedan jobb från 21 - 03.!
har ingen inspiration till detta inlägg så tack o hej !

SÖNDAGSHOSTA!=!?

Vilken natt!
Igårkväll satte jag datorn på hyllan och började laga mat..
Mamma hade Goulash soppa som jag tyvärr ALDRIG har riktigt gillat så jag lagade ryggbiff till mg själv;)
Sedan kollade jag o mamma film som vi båda somnade till.. vaknade 02.00 och gick o lade oss..
Vid 05.45 fick jag nog av allt hostande och slemmande och gick ner och lagade en kopp vatten o honung..
Knde somna om och gick upp 11!
Jobb om tre timmar..
Jag tänkte att ni skulle få vänta lite till innan jag avslöjar vad det är för bil;)

This Little light of mine

På väg med tåget... börjar trötta på att dem alltid väljer Lund och höör när dem ska säga vilka "bland annat" orter dem stannar i...
När jag blir lokförare så ska jag säga "stannar i bland anat burlöv och stehag"
Ska hem och färga pappas hår.. sedan får vi se om det blir Sannekväll eller Soleykväll eller en egoistisk Ensamhemmakväll!
Har fortfarande bilen i huvudet oooh vill haa den.

MY car

Nu sitter jag på tåg på väg till Malmö...


åkte och tittade på en bil precis innan jag tog tåget och Den Var Fin Faktiskt, som drottningen skulle ha sagt!


Denim blå, men vad det är för sort får jag återkomma med;) lte spänning får det allt vara, kan iaf avslöja att den har bara två dörrar;) Så ni kan utesluta Yarisen!


Tog lite bilder på den, kanske lägger upp dem ikväll eller imrgon;)

Först ska jag ju ta körkort;)

Nej nu ska jag kolla på blocket efter ålfälj eller vad de heter xD


Sjuk

Vaknade halv 8 och hostade sönder den ljuva morgonen.. hade ställt klockan på 09 och det var väl meningslöst eftersom pappa hämtat mig vidden tiden...
Kände mig så taskig att jag låg där och väckte malin så jag beställde skjuts hem..
Vid halv nio kom pappa och vi tog en runda på Luddans city store och handlade Honung och Citron, fick ju handla lite bullar när vi ändå var där!
Så nu sitter jag mätt efter en stadig frukost;)
  • Äpple Juice
  • Varmt vatten och Honung
  • Frullebulle med skinka o tomat
  • och ett stort grönt äpple!


Hur stadigt låter inte de?
Snart ska jag göra mig i ordning för Jobb.. Borde inte jobba idag, men känner att jag inte riktigt kan sjukanmäla mig så här dax... Lite  sent, eftersom dem också räknar med att jag ska vara ensam från 14 till 18....
Tacka att jag får skjuts fram och tillbaka iallafall
Mobilia here I come!

Nästan full

Nu ska malin o jag lägga oss. blir jobb i malmö i morgon och sedan träffa Sanne eller Soley.
Sitter i soffan o är alldeles lullig efter 2stycken 2,2 or.. Tänkte vilken jävla tur att det inte var 2,25or då hade jag nog däckat efter 1 och en halv..  Hoppas man inte är bakis imorgon....
Ses KRAM

OBS!

Glömde skriva att jag ska tillbaka till kliniken o klaga. fick inte den storleken jag ville så dem ska fylla på på tisdag...:

Boxflabb

Tänkte lägga upp en efterbild på flabben...
här kommer den efter svullnaden lagt ner.
Blev bara överläppen som ni ser...

Fredags lyx

Oj, jag gästblogga? Jaja, om man nu fick äran att skriva här så kan man nog slänga ihop en rad eller två... Ikväll är det fredagsmyyyyys tillsammans med Lilja såklart :). Fick precis en orgasmatron mini i hvudet av henne, så jäkla sköönt, ni anar inte! (Lilja, du får gärna fortsätta)

Samtidigt leker vi amatörmodeller med hennes magiska kamera, ni vet i Göteborg inne på liseberg finns det ett rum med bara massa konstiga men roliga speglar, exakt sådana foton tar vi och gör olika grimaser. <Host host.. nej det är lugnt, bara Lilja som har hostattacker denna kväll, ingen fara. Ska ge henne hostmedicin sen, det säga hjälpa. Nej back to american pie som spelas och ses i denna bakgrund, verkar inkomma en bra scen här.
Förresten måste jag säga att det är mer än nice att ha dig hemma igen Lilja, prata gamla goda minnen, nutid, skvaller och en massa annat. Du är bra vännen!<3<3
Pusshej för mig..

Lilja&Malin

Sitter nu hemma hos Malin efter Lågan Blagsmatch.. fick en liten chock när man entrade hallen.. trodde inte att B laget bestod av så många små, brukar vara de gamla som inte orkar med tempot som hamnar i ett Blag. Eller de trodde jag i alla fall..
Ja jag ska inte ha för mycket åsikter i förväg men jag kunde väl tycka en del om den matchen.. Dock mest coach messigt.......
Nu sitter vi o äter godis och kollar amercan pie II.. snart bär det av mot sängen för lite Massage och Mer Mys!
sÅ HÄR MYCKET VILLE MALIN BJUDA PÅ EN BILD......
oNeLuv / Ly

Scedual me

Hämtade posten imorse och det fanns givetvis RÄKNINGAR buhu och MITT KORT:D mitt Telenor kort har kommit så idag ska bli ägare till en IPHONE!

Kl 14 blir det jobb till 18
Sedan bir det Hörby att träffa Malin och därför kolla Dam B Lågan match för hon sitter funktis!
Har Ringt och bokat Läkartid på Tisdag!
Har gjort en otroligt fin hemmagjord kalender för Januari månad!
Räknade ut att jag jobbar ca 20 dagar och får lika mycket betalt som för ett heltids jobb på island.. om man räknar valuta kurs..
Trodde att nästa vecka skulle bli en ledig vecka men visade sig att jag har totalt 2 dagar ledigt... Ons och Lörd!
Nej nu är det Duschen so kallar. Jobb om 1.5 Timme;)

Mackenzie Phillips

Mackenzie.
En flicka som varit med om en hel del..
Hon har skrivit en bok om sitt liv som alla borde läsa. en verklighets berättelse som inte liknar någon annans verklighet.
Jag hoppas att alla som varit med om samma sak kan få styrka av denna boken.
"I sleept with my father" jag vet inte om det är titeln. men hennes pappa var kändis och hela familjen var kända.
Hennes pappa gav henne droger när hon var 9 och efter det spårade de ut.
Dem bev kända i "the mamas and the papas"

AM TO TM

Vaknade av att Ella trodde att hon skulle erövra min säng men ICKE denna gång! Hon hade iallafall ett syfte med att väcka mig, för när vi kom ner ville hon gå ut på bakgården o hon går bara ut där om det r kris xD

Sitte o kollar AMTM  Gamla avsnitt givetvis.. funderar på o trippa till höör en sväng innan jag ska jobba..



blir ingen träning eftersom jag jobbar...


Kommer med kite saftigare inlägg ikväll...

Mr who?

Ligger i sängen och kollar på Sex and The City. köpte ju hela boxen med alla säsongerna..

kollar säsong 3 nu...


Älskar Tema låten i början!
I guess we all do have a.....
in our lifes...

Who's yours?

I Miss Wendel

Glömde ju o ringa MAlin ikväll får ringa imorgon.. om jag vågar åka o träna.. kom ju på att jag inte har några handbollsskor längre :(
Du som kommenterade Piano inlägget. DU HETER CARRO WENDEL VA? använd ditt vackra namn så jag vet att du lever här<3
Saknar henne jättejättejätte otroligt mycket! När det var dags att skriva minnen, så bara bombades huvudet av gamla roliga minnen! otroligt vad vi hunnit göra på så kort tid. vi började inte umgås förän slutet av 1an xD
Hoppas du har det underbart min älskade brunett blondin!

och här är varför jag säger brunett/blondin....
Kvällen då det var lumpen tema.. jag och carro blev skitiga...
Den stora frågan?

Brunett eller Blondin gott folk;)?

Stay strong

Så då har jag varit där till 18.00
Gick med en annan assistent som heter Pontus. Riktigt skön kille faktiskt!
Antagligen, så har vi en del gemensamma "bekanta" och inte är jag förvånad när det handlar om hörby/höör o eslöv..
Ska vara med dem imorgon o på fredag också!
På fredag är det även dax för Körskola och sedan Direkt iväg till Hörby till Malin. Blir nog att se Lågan B damers match. åtminstone andra halvlek. Sedan blir det myskväll med Massage o hår o ansiktsmasker och givetvis något gott:)

work

DAGS FÖR JOBB

My people

ÅÅÅÅ tråkiga snöväder! Nu har jag varit i Sverige i 14 dagar och längtar redan bort igen...
Det ända som håller mig kvar är givetvis mina Jobb!
Längtar till April då åker jag o Mattias till London en vecka!
Jag skulle komma o hälsa på dig här men helt plötsligt åkte jag till Island!
Dax o ta igen det i PÅSK!
Kollade massa sistaminuten resor precis ÅH jag vill utomlands! När Tim o Johanna ska till Egypten (fan för er) och jag ska sitta i tråkiga Sverige....... Buhu
Ska bli kul o träffa Rasmus I PÅSK:)<3
En bild på min absoluta favorit-Rasmus och Favorit-Elisabeth!
Hoppas vi ses vi veckan Elisa sweetheart!
Avslutar med en bild som lämnar läääängtan till värme..

LiljaRunarsdottir

Jävla hosta säger jag bara!
Asså när man inte går i skolan och jobbar lite då och då o helger s märker man ingen skillnad på vad det är för vecko dag! idag skulle lika gärna kunna vara en måndag:S
bild från igår

Malin Pålsson<3

Skulle lägga in bilder igårkväll men jag var s trött att jag gick och la mig tidigt!

Otroooligt mysig dag med Molle<3 Hon fick hålla i min hand hela en halvtimme och jag fick krysta den då och då;)
This Cutie little love sitting on her little cute butt on E.House<3
Det gick super bra och vi satte oss på Espresso House i några timmar:)
Träffade på Malin på hennes jobb i Hörby:) Alltid lika kul o träffa henne!
Nu sitter jag med ankakäft och kollar tv=) Ska snart Jobba.
Har hittat en Iphone som jag ska köpa förmodligen efter helgen:):)
Ska Ringa MAlin ikväll o se om jag får komma o träna lite i Lågan imorgon:)

Jobbjobbjobb

Ja då var man på väg till Höör igen.. jobbade bara 2 timmar på Mobilia ikväll...

Var ju på Anställnings intervju imorse och den gick bra. Anledningen till att jag fick jobbet är för att den familjen som jag ska vara hos "assistera" ville ha mig personligen eftersom de gärna ville ha någon dem kände och då kanske också litade på.




Arbetsgivaren gjorde väl lite klart för mig att hon egentligen inte ville anställa mig. Eller det lät iallafall så. Jag får absolut inte arbeta mer än de tider hon givit mig och dessutom så är jag bara vikarie istället för 70% som det pratades om först.




Anledningen till att det ändrades var för att hon som slutade skulle gå skolan men kom inte in. Och eftersom jag inte skrivit på papper och så så fick hon tillbaka sin tjänst. det gjorde mig till vikarie vilket blir att hoppa in enstaka gånger. Mamman sa att jag nog skulle få mycket tider eftersom de ofta sjukskriver sig "de andra assistenterna"


Men på arbetsgivaren lät det som om att jag måste ringa in till kommunen varje gång jag ska hoppa in om inte dem kallat mig.




Drygt på ett sätt för då får jag inget schema att gå efter utan det är spontant jobb lite hur som helst..





Därför sa jag nu på Mobilia att jag tar alla tider jag får och Gissa vad?



Jag ska få gå på en utbildning i köpenhamn om den nya ansikts serien! :D Älskar utbildnings dagar! det blir som en dag i skolan fast man lär sig bara intressanta saker!



Nog pratat om jobb!

på tåget






kommer in bilder från idag ikväll på Molle o Malin;)

Be patient;)

Heldag

Sitter i malmö på mobilia och käkar svenska köttbullar och potatis...
lång dag som började på kommunen i höör och vidare mot hörby o träffa Molle<3
Vidare till Malmö blev det för oss och yes:) DONE!
bilder får ni senare ikväll när jag kommer hem;)
en sleten bild på mig på väg till malmö (efter piskande snö i ansiktet.. suck)

Tryck inte på ömma knappar

Vissa kan aldrig sluta att trycka på knappar. Mina knappar..
vissa trycker tills det brister..
inteigen...
tryck inte igen - nästa gång kan bli den sista


Buttons that are just begging  to be pressed



Date over

Sitter på tåget hem från min dejt med Mathias!
blev en lång fika med massa skvaller!
Jag tog tåget och då tog Mathias emot sin andra dejt för kvällen;) hoho

På väg hem!
Kom o tänka på en sak...
Träffade på Christer, min gamla Ensamble lärare på espresso house.. Han har inte så goda minnen efter mig, kan tänka mig att han blev frustrerad på mig ett antal gånger.. och jag på honom.. Våra stilar krockar så otroligt mycket! Man ska ju försöka, anstränga sig och så, en belive me... I DID!
Vissa människor går helt enkelt inte ihop.. energierna klickar inte.. Det märks också på konversationerna..
när i stötte på honom och vi pratade lite så sa han efter ett tag
..."ja du ser så fräch ut!"

"va?"
"Ja du ser så... (vifta med armen) med den vita mössan o... rosa halsduk..."


Jag avbröt honom innan han skulle säga något mer.. situationen var redan tllräckligt pinsam...
Men visst han är en god människa, och han försöker, det märks...

Men fan, de blir bara fel!
Nu ska jag hem och fixa CVt och försöka nå Malin Pålsson;)

Nervs got to me

Tänk att man hann vika lite tvätt med, damsuga och duscha! även käka!
Vid sex tiden bär det av mot  Lund för en fika med M.
Känner lite ångest inför imorgon - men det kommer bli en super rolig dag!

  • Möte i Höör
  • Träffa Molle
  • In till Malmö
  • Jobba snabbt på Mobilia




The beauty and talanted MalinPålsson

Precious

Då har dagen börjat på riktigt! Har varit inom höör och handlat lite och Lekt i trädgården med Ella!
Vaknade imorse av att sängen kändes liten och - kan bero på att Ella låg tvärs över hela sängen...
Funderar på vad jag ska börja med...?

Fixa CVt, hitta betygen, duscha eller inget alls?
En sak iallafall
Bio premiär på Precious 29 Januari och jag måste få någon att gå med mig för den filmen är ett måste!
Kan vara en av 2000 talets bästa filmer!!!
Vad den handlar om är bara så otroligt rörande! Se själva..
Kan inte vänta på premiären!
någon som vill se den?

vadå Sovmorgon?

Inte varje SOVMORGON man vaknar 09???
drygt när detta är min ända sovmorgon.. känner mig redan trött igen men kan inte somna om.. dessutom när denna dagen skulle vara slapp.. kommer bli bored to death..


Fick ett samtal imorse om att jag skulle på mötet imorgon bitti... klockan 9?!
Jo de fick ju bli så, men knappast drygt när jag inte ska vara i malmö förän 1!
Sedan känner jag ingen anledning att gå upp just nu.. Inget o göra, inget o käka, o kan inte ta mig nånstans..
Ja denna morgon började minst sagt värre än igår ;)

Ja ja, uppdaterar senare när mitt liv inte är lika tråkigt..

S-O

Skönhets operationer - För ungefär 10 år sedan så var det 10 ggr färre som gjorde en Skönhets Operation. Idag är det för fan näsan var 5 tjej i åldrarna 18 - 30 om inte mer!
Hur sjukt är inte detta?

Hur kommer det bli om ytterligare 10 år?

Kommer alla vara klonade och redigerade innan de ens fötts?

Ja man kan ju speckulera.. vem är för och vem är emot?

varför ska man vara för och varför emot?
Jag känner ganska så, att om man inte står ut med sig själv, så tycker jag det är klart att man ska göra det för sin egen skull!
Men om man gör det för ex sin partners skull då är jag helt emot!
Man skulle kunna säga att jag är För alla som valt det själva, för sin egen skull!

Varför tar jag upp detta ämne?

min tur snart...

Music in my ears

Morgondagen är bokad även den nu.
Först blir det möte i Höör och sedan en Fika i Lund med Mattias.
Har kollat som en tok efter flyg! Vi ska ju åka utomands kring början av April!
Vart då? Ja, vi ska söka skolor och jag ska även kolla med jobb om det blir aktuellt!

Make me up before I go go



Men ja, Snart är det bänkning framför tvn som gäller! är ju LEDIG imorgon! Lediga dagar borde prisas!
Just nu så jag jag spelat lite piano för gamla vanors skull!
Måste hitta noter till mina auditions låtar nu!

vecko plan

FÄRDIGSTÄDAT pch fortfarande pumpar Stevie Wonder i högtalarna! Kan inte sluta digga til Sir Duke! För alla som gillar sväng och blåsindtrument LYSSNA PÅ DEN!
Blev otroligt glad när jag såg att Maliiin min Pålsson ville hålla mi hand på Tisdag:)


såhär såg rummet ut innan städning
Såhär ser nu veckan ut:


  • Måndag - Städa resten av min våning + njuta av ledighet + Prata med arbetsgivaren
  • Tisdag - Träffa Molle, till malmö och Jobba vid sex tiden
  • Onsdag - Jobb personlig assistent
  • Torsdag - Jobb personlig assistent
  • Fredag - OKLART:)
  • Lördag - Jobb på Mobilia i malmö
  • Söndag - Jobb på Mobilia i malmö
Därimellan ska det försöka klämmas in träningspass både på in2shape och IK L...
Kanske blir en tripp på skolan i Lund, Lovade Elisabeth att träffas i veckan så kanske fredagen ser ljusast ut! Kanske blir en Girl nights Elisa?

Sonday for good

OOOH vilken Söndag!
Vaknade i morse och det kändes som om allt som en gång varit problem inte existerade mer
!
Kanske var Maddes förtjänst - att hon sov hos mig inatt:)
Guud vad roligt det var att träffa henne igen! Såå länge sen o yet, så märktes det inte på våra konversationer förutom att man fått nya spännande saker i livet och nya bekymmer;)

Vi stack ju somsagt till Lågehallen och kollade handboll! riktigt intressant var det att sitta i lågehallen igen.. Kändes som en gammal nostalgisk känsla som egentligen bara kändes helt fel..
Hade jag haft på mig låganmjukis brallor, stor t-shirt, håret upp satt i tofs med fläta och svetten rinnande på kinden så hade det nog känts bättre - och det kanske är det jag siktar på nu under dessa nya månader som kommer!
Sa farväl till Madde i höör och hoppas på att jag kan hälsa på henne i Helsingborg (där det händer en aningen fler saker än höör) så vi får ta igen lite då!
När jag kom hem så tog jag tag i städningen.. riktigt kul är det om man har lite bra musik igång och får dansa så fult man vill ENSAM!
Men icke länge blev det städning för då ringde min ELISABETH<3 gud i himlen vad jag saknat henne med!!! Vi pratade om ALLT o inget i e halvtimme innan det var dags för städning igen!
Har i princip bokat upp hela nästa vecka med!
Får kolla det närmre sen;)
bild från när vi åkte till Lund o träffa Martin!

Lördagsyra

Hemma från hörby och ik lågan. ingen utveckling där faktiskt. och då pratar jag inte handbolls mässigt utan socialt och folk o relatoiner...
om jag ska vara ärlig så kände ag faktiskt av blickar och små prat som folk inte tror man ser, men det är få som vågar gå fram o hälsa och fråga vad dem egentligen undrar över...
ett steg bak i utvecklingen skulle jag vilja påstå..
Jag vill börja träna i Lågan igen, köra lite Blag, men från är om det är värt det...? kan folk hålla sina åsikter för sig själva och skippa skitsnacket.. det är lixom en energi i lågehallen som man bara känner igen;)
Men klart, människorna som inte är så är givetvis värda att träffa och det gör att man ger det en chans!
Nu sitter jag o Madde och kollar på PH efter vi kollat true blood;)
biträdet på ica var ju lagom trög.. eller ja så ska man inte säga men vi hade 5 minuter på oss att hinna med bussen och killen föres kort fungerade inte så dem gick till en annan kassa och sen funkad det inte och sedan sparade han kvittot, satte kundens prylar i påsen och egare kunde det inte gå...
sedan frågar han madde om hon höll i en katt när hon höll i mina vantar...? Speeec...
nej vi hörs imorgon!
Mors!

Expresso

Då sitter man på Expresso house och tar en chai...
40 min till Madden kommer.. det tråkigaste som finns det är o vänta om man inte har något o göra.. hade det varit varmare hade jag gått på stan men fan inte i 10 minus!
Har nu bokat biljetter till Rod Stewart koncerten 18 juni! får se till o hålla sig i Sverige nu för en anledning!
Insåg nu att vi missar första halvlek av matchen.. what to do what to do...
oNe Luv / ly

Emilie - Lund - Madeleine - Hörby - Höör

God middag alla sovare!

Jag och emsan vaknade på exakt samma tid som jag och minnie i går! 11.02!!!

skönt att vakna "tidigt", i alla fall innan 12 och känna att man har mer än en halv dag att ta sig igenom!


Vi låg dock och drog oss länge i sängen tills hennes far kom och hämtade henne vid 13...(a)


Dusch och ett tappert försök att städa rummet.. så man fick fixa sig lite hastigt innan det bar av mot lund..

vid 13.50 skulle mamma o pappa skjutsa in mig till höör city station och nu sitter jag på tåget..


det värsta är att madeleine kommer inte förän vid halv 4 till lund..... så det blir vänta för min del.. ta ut pengar o sånt får man kanske roa sig med..


Sedan bär det av mot vårt älskade hörby! ska försöka hinna se dam matchen om den inte kostar skjortan vill säga då är det faktiskt inte värt det....


Sedan hoppas jag på käk och sen hem för film mys.. eller en repris på tältnatten i 9an;)



nu saknar jag martin bara för vi träffade honom igår...! buhu





Jacka - feel free
Tröja - G T
Tights - Kiss
Skor - Ecco
Halsduk - Top Shop
Vantar - Skin house

Mp talk and viggo

Kväll är det nu och emsan följde med mig hem!


har kollat två filmer och nu är det dags för late-talk-in-the-bed.!


Träffade vår älskade martin palmq. i dag. guud vad man saknat honom! det blev en lång pratstund i deras nya dans lärar rum. så nu har man märkt revir även där;')

hoppas man ser honom och får ta del av hans kloka ord:)


nej mer gossip får ni i morgon! ser ut o bli en träff med madde och hörby handboll



oNe Luv ly

25 om 5 år..

Vaknat!
klockan slog några minuter över elva när minnie gick ner och jag vaknar alltid när det fattas ngt;)
har precis pratat med ems och vi ska ta en tripp till lund snart!  myyys! feel free to join foks!
vi pratade om ålder igår och minnie snackade om en tjej som skulle ha sitt 2dra barn vid 25 och hon sa att hon låg efter....
- shit minnie mitt liv får inte ta slut om fem åår!!!!
- men det tar inte slut för du får barn LILJA!
- men joooo typ!!! Fyyyyfaan
tyst............
- min kille e 31....
-........oj, förlåt
blev lite hastigt där ja, vad som att tänka först och prata sen...?

Minnie o jag

God kväll alla torsdags mysare!


Just nu ligger jag och Minnie i sängarna (fick slasa in en annan säng i rummet (eftersom jag måste ha plats att vika ut armarna;) ) Och nu släcktes laampan..

vi har haft en riktigt mysig kväll och mycket skratt har vi fått!

Nu ska jag socolisera med henne lite mer (för hon har äntligen lagt från sig mobilen)


Dröm massor!


oNe Luv/Ly

FÖRLÅT MIG

"Vi ses på tåget i morgonbitti" va de ja.. blev väl inte riktigt så... Glömde nämligen internetet hemma.. kan vara den äckliga protein drycken som mamma tvinga i mig.. eller så var det en tippad trög morgon bara..
Jobbade på Mobilia idag.. Rean startade och för alla dem som vill ha en billig Bodybutter kan nu köpa FEM olika sorter i TBS för 85 kr!!!
Däribland en av mina favoriter Alomond, en söt doft av mandlar och nötter.. mm..
sedan finns det
  • Blåbär
  • Brasiljanska nötter
  • Persika
  • Passionsfrukt
  • och såklart ALMOND°
Efter jobb stack jag till TBS i Lund och shoppade lite nya kläder och ett nagelack i mööörk lila!
Sedan åkte jag med mamma hem och skulle städa.. blev inte mycket utav det för MALIN Johannisson ringde 5 in efter hemkomst och vi pratade i över en timme!!!
Jesus vad tiden går när man pratar telefon;)
Hann med och fixa håret samtidigt;) I'm a girl you know me;)
Nu har mamma precis efter lite tvist och om och men kört mig till Stationen i höör och jag tog ett segt lila pågatåg mot Lund igen för att möta upp
M-B:)
Blir en dejt på Viggos härliga veranda med värme lampor och filtar;)
sedan kör vi hem till mig och vi spenderar en natt tillsammans;)
Redan? första dejten? kan man inte tro om mig...
Är väl framme om en 20 minuter.. vi har inte setts sedan jag åkte till island så det ska bli spännande:D:D:D<3
Måste påpeka att jag blev förvånad när jag tittade statistik idag:D trodde inte det skulle lyfta så högt redan =D
så jag kände mig samtidigt lite dålig att jag inte uppdaterat.. hade varit kul o veta vilka det är som läser.. vet ju några.. men det finns lite spöken som tittar förbi..
och apropå spöken.. det är då inte spöken bara på bloggen utan även i mitt HUS! uScH!
Känner obehagliga energier i huset nu för tiden igen:S BORT FRÅN MITT HUUUS!
nu ärvi i Eslöv...
oNe Luv / Ly<3

true blood - sovdags..

Ligger oväntat tidigt i sängen känner jag.. inte ofta jag går och lägger mig före 01 nu för tiden..
såg att sprängaren gick på tv ikväll. det bästa med dem är att man aldrig kommer ihåg vad som händer eftersom alla svenska filmer (krimminal) är lika dana... MEN DEM ÄR BRA!!
ska se ett avsnitt utav true blood nu.. det var ett tag sen nu;)
Hörde ni om 25åringen som troligen blev mördad i natt? Läskigt.. jag var ensam hemma igår och hade obehag hela kvällen.. gick o lade mig med alla lampor tända utom mitt sovrum och Ellisen fick sova i min säng.. Det är ju bara några 100 meter bort från mitt hus?! USCH
har inte så mycket att tillägga, mer än att jag börjar halv 09 i mrgon (!!) irriterande tidigt.. jaja...
HOPPASHOPPASHOPPAS minnie överväger att hälsa på mig i morgon kväll DET BEHÖVER JAG!!!
hörs på tåget imorgonbitti:D
buenos Notches citas<3

Human Nature keeps me going

God morgon alla!
sitter på tåget på väg till malmö nu... en minst sagt trög morgon måste jag säga.
Tog med mig Äpplejuice:) eftersom jag inte kommer kunna gå någonstans förän vid 14.00 eftersom jag ska jobba ensam.....
Första riktigta dagen och dem låter mig vara själv:O:O
Ja, jag kan ju inte klaga på att dem inte litar på mig...
Killen som sitter typ mitt emot på andra sidan sitter och fotar med sin telefon HELA TIDEN! när han riktarden hitåt så får han en mördar blick haha;) INGA MORGON FOTOOOON!


Lite Human Nature susar i öronen, orkar inte höra på hans klickande längre..
Human nature är riktigt bra med MJ!
För att få igång morgonen blir det Don't stop til you get enought ;) lite sväng
Jobbar som tur det bara till 15.00 idag och i morgon:)
vad ska man göra resten av dagen då? får tänka på det ett tag..

En klump i hjärtat och en i halsen...

Det är med stor sorg i mitt hjärta som jag nu ska försöka somna efter detta besked..
Att Island var i stor finanskris råder det inget tvivel om. Och nu, är det inte tillåtet att skratta åt det i något sammanhang...
Varje dag, varje nyhetsraport var det ett inslag om ICESAVE som ni inte vet vad det är.
Det är en bank, som ett 30tal män startade på island, det skulle vara en bank för utlänningar att spara sina pengar på..
Dem som ägde banken lånade sig själva många MILJARDER kronor, bland annat
  • Några hus utomlands
  • Privat flygplan
  • ett dussin tal bilar
  • resor runt hela världen
  • Investering i företag
  • Köpte flygbolag
  • Stora köpcenter om i världen
Jag vet inte om detta var planerat eller om krashen kom helt oväntan för dem, men dem hade åtminstone lånat alla pengar som banken fått in och försvunnit ur landet..
Banken ICESAVE var en privat bank som sedan Islands Regering och ALLA MEDBORGARE kom till att betala stort för.
Det jag vill få fram är då att några i regeringen visste om lånen dem tog från sina banker men stoppade dem inte. Nu har folket inget val längre.
Landet hotas att isoleras och deras självständighet är numera även hotad. Folket som inte hade något med den här banken att göra är nu drabbade.
Pansionärerna - dem har skurit ned på deras rättigheter och löner
Skattebetalare (ALLA SOM JOBBAR) betalar mer % i skatt
Sjukvården är inte längre självklar och kostar 500 kr för ett möte bara..
Låne räntan för folk som tagit lån till ex hus eller bil har tre dublats
dvs en kvinna ringde in till radion och berättade att hon köpt en bil för 30 000 kr, hon tog alltså lån på 30 000 kr
och nu, ska hon betala 90 000 kr för samma bil.. alltså det är inte klokt!
Så jag bara ber alla som har en åsikt, Döm inte alla Islänningar för att 50 pers satte hela landet i konkurs.. folket lider faktiskt tillräckligt..
och att komma utomlands och inte få bo på ett hotell för att dem kommer från Island, det ger dem skam i kroppen..
det har hänt ett flertal människor..
ville bara lätta mitt hjärta innan jag somnar.
seriöst, men nu ska jag faktisk be för dem som förlorat allt (medans skyldiga gömmer sina pengar och bilar) för att dessa svin har gjort oss så illa..
Prayer

Bokad!

Eftersom jag ännu inte förstår mig riktigt på Mac (...) så vet jag inte hur jag ska kopiera och klistra-in här till bloggen ex.. har ingen högerklick nämligen..


men jag har bokat tid! Spännande känner jag! den 12 Januari 2010;)
Usch vad nervös jag blev nu..

jaja, mamma kan inte säga något!



Varför ska det vara så att alla är lediga imorgon utom jag?! är inte det lite orättvist?

Upp om 8 timmar. dags o sova!
Buenos notches citas;)

PH

Har fått Spotify igen ÄNTLIGEN! gud vad jag har saknat det!
nu börjar PARADISE HOTEL och det ska jag se för första gången NU;)
Harwla Citas!

Anus Anka

Sitter och kollar på hollywod fruarna.. har inte sett de programmen tidigare..
anna anka säger jag bara! HUR HÄRLIG SOM HELST!
när hon mutar sin son för att vara med på bild så säger hon
"ethan om inte du är med på kort så får elly massa presenter och du får inga"
fatta att ungen kommer vara sur hela tonårings period för om han inte är det så kommer han få något tillslut! Bäst att vara sur så mamma mutar mig.. typ!!!
hon den andra.. fan vad trisst att få pengar en gång i veckan av sin man:S och inte tjäna något själv:S
Det gick inte att lägga in bild så den får ni vid nästa inlägg..
Harwla lollas

SUCK FÖR BUSS

Sitter på bussen i Malmö.. nu har jag införskaffat mig en body till min Dator.. riktigt slimmad..
och sedan kunde jag inte låta bli att köpa den kompletta sex and the city boxen med alla serierna=D=D=D
Nu har jag med andra ord slösat massor av pengar, men det var saker som jag behövde och något jag förr eller senare ändå kommer att köpa..
Kom på att jag åkte förbi min station så då får jag sitta här i en halvtimme till... Suck.. jaja det ser ju inte ut som att jag har något bättre för miig ändå..
fick ett medelenade från min Sanne om att det är Jägers ikväll.. hade jag ingen aning om.. jaja får se om jag traskar dit eller om jag går upp med ett gott samvete på jobbet i morgon...
Hur ska jag göra naglarna? helfärgade eller fransk? glitter/glamour eller stilrent? hm, jag har ju en halvtimme på mig att tänka på det..
ciwici bellas!

Frukost tid

HEJ HALLÅ!
Nu sitter jag på grafitti och ska äta årets första lyx frukost..
måste vänta på att det ska bli klart eftersom klockan inte är mer än 10.58...
Har varit på jobbet nu och fixat med nyckel och diverse.. Gick inne på Mobilia och handlade
  • Vätskelossande piller typ
och sedan gick jag storgatan och inom Monky hur det nu stavas och handlade
  • En Tjocktröja med rosett på=)
Det är allt jag hunnit med denna vackra morgon och snart ska jag hitta Apple store och köpa lite prylar..
Sedan bär det av mot Entré och fixa naglar och sedan kanske inom en skivbutik..
Känns så himla konstigt att vara i Sverige igen.. särskillt när man inte bor i stan längre.. hade varit mindre skillnad att flytta till en storstad som Stockholm eller så. Förbindelserna på Island är lixom
Bo vid havet och se ut över havet från vardagsrummet - 10 min senare är jag i innerstan och på jobbet där det kryllar av folk...
Mina förbindelser här är
Hemma allt jag ser är träd och lite gräs - Sitta på tåget och se ännu fler träd - tills jag suttit på tåg i 30 min då ser jag stan.. sedan buss till jobbet 20 min till och sedan framme..
Någon som ser skillnad på livsstilen?
Jaja jag ska inte klaga, jag har två ben, en bra hjärna och ett friskt hjärta, så med de kan jag sitta en timme om dagen i ett tåg....

Tidiga morgon

Sitter på ett otroligt bekvämt pågatåg som lyckligt nog inte var ett lila, sunkigt getto tåg. Nej de nya vikarierande tåget!!!!
Otroligt skönt det känns att åka tåg igen! Bussarna tog verkligen kol på mig på slutet vilket innebar, taxi, taxi a al farmor eller brorsan på morgonen;)
Klockan är 08.39 och jag har precis stannat i Eslöv.. lilla eslöv. Det påminner mig bara om Rasmus och då får jag en liten klump i magen... - har ju inte träffat honom sedan jag var i London och hälsade på....
tänkte lägga in ett resedagboks inlägg från när jag var där. Det var ju nämligen så att jag inte vågade sova på morgonen när det var dags att åka iväg 04.00 på morgonen så jag la vaken hela natten och sedan kunde Rasmus inte ta emot mig när jag var framme vid  London Bridge så jag fick vänta på stationen. När jag fick tag på honom var han i skolan till 18.00 (!!!) så jag fick ta en tripp runt i london på egenhand.. och ja, hur det slutade har många skrattat åt. ni får höra om det i morgon helt enkelt...
Ska nog se till och kolla lite affärer när jag ändå är i Vår Sveriges största stad..
En sak jag märkte först när jag kom till Sverige var att - Jag ännu bara hade stöt på utlänningar...
och eftersom jag själv är en så får jag faktiskt säga så UTAN att det blir missförstånd..
Jag hade helt enkelt glömt bort att det fanns så många utlänningar i Sverige (..)
Det jag iallafall ville komma fram till är att jag kommer stöta på massor idag=) Eftersom jag ska till malmö..
Om två dagar flyttar en som heter Soléy hit. Eller jag, till Malmö.. Hon går högskolan på Island och vill bli designer.. inte någon spec utan ALLT! hon gör otroligt fina saker och hon kan göra i princip vad som helst! SJUKT COOLT!!(önska jag kunde sånt...)
Jag vaknade faktiskt på ovanligt piggt humör i morse.. kan bero på att jag inte somnade förän 03.00 eftersom mitt huvud går igång när det är dags att sova..
ett instick... Jag är ALLTID (och då verkligen understryker ALLTID) den som somnar sist när någon sover över eller så. Men när Emilie och jag kollat 3 (!!) Filmer och ätit godis + Legat och snackat i 2 timmar. - Då slocknar till och med jag!!
Emilie Som ALLTID somnar typ dirket (understryker typ) var GLADVAKEN klockan 04 - 04.30... Det värsta jag vet är när folk somnar när jag ligger och pratar, så jag försökte verkligen lyssna och svara när hon pratade.. men tillslut så fattade Emilie att - Jag faktiskt var en sekund från att somna. Det insåg hon nog när jag började svara på helt fel ställen och till helt fel saker. En fråga kunde vara typ
- Lilja när kommer du och hälsar på?
mitt svar kunde vara:
Ja!
o Emilie frågar va?
Ja, eller så....
haha så då somnade jag ganska fort efter det..
nu är vi i Hjärup.. Bor inte Carro W pappa är? minns att jag gått av här någonstans..
Nej dags o göra någor vettigt.. en bild får ni med från tåget...
Dagens outfit;)
Klänning - Top Shop
Tightis - Kiss
Skor - Jimmy shoo
Halsduk - Top Shop
Väska - Elitfashion
Jacka - a la mammas;)

Klockan är för mycket...

Okej det dröjde inte så länge tills nästa inlägg kom..




kom just från Duschen..

slog på vattnet.. och lätt det rinna medans jag tvättade bort mitt smink..

när jag väl ska hoppa in i den efterlängtade varma duschen så är den iskall!!?!?!


Det värsta som finns (när man förväntar sig en varm dusch) det är att den är KALL!?!


Slog på speeden på den och den ble  varm inom några minuter och gissa vad skönt det kändes!!!


När jag skulle lägga fram kläder inför morgondagen så insåg jag att jag har faktiskt inte packat upp allt.. det betyder att mina jobb kläder fortfarande är skrynkliga.... ooorh.. jaja


kom på en briljant idé innan jag stack ner och duscha!


Jag har ett el element precis bredvid sängen för att det ska bli extra varmt, då tänkte jag mig



att det kommer kännas svin kallt att komma ut från badrummet efter en dusch så jag slängde på täcket på elementet och GISSA OM DET ÄR VARMT OCH MYSIGT NU!!!


nu ska jag bara blåsa och borsta håret så jag inte somnar med det blött... har märkt att vatten skillanden på Sverige och Island är så stor att mitt hår blir som svinto.. för dem som inte vet vad det är så är det alltså inte sörskillt skönt.. men nu börjar det vänja sig med.. precis som jag..


Så, nu är det bara in med tandbleknings medlet i käften och dags att sova..


Sov gott

Saknar faktiskt iSland väldigt mycket

Long time NO see..
kan man väl säga nu.. Gissa hur mycket det hänt sedans sist..
för det första
  • ett nytt år har börjat..
två
  • Jag träffade Johanna, Molle, Carro, Emma mf
o sedan köpte jag en..
  • MAC BOOK PROOOO! shuhuuu! Köpte den på flyplatsen. Kan ju säga att han som jag handlade den utav var ganska chockad eftersom jag inte ser ut som en som ska köpa en dator kl halv sex på morgonen...
but i did..
  • Jag har fått två jobb.. som jag redan flashat här i bloggen, men det som jag trodde, var ju att det var två deltid/extra knäck... men så var icke fallet.. det visade sig vara en 100% och ett 30% jobb och det funkar ju inte riktigt när dem är 4 mil ifrån varandra.. så nu är bara frågan vilket man ska dumpa? eller ja, 100% låter ju lockande.. men jag har redan jobbat 150%  nu de senaste månaderna och känner att jag är värd att vila...
så ni får mer info senare i veckan om vilket jag väljer..
imorgon är min första dag på det ena jobbet.. dock bara genomgångar och öppning och stängnings saker, men eftersom jag ska öppna butiken själv i övermorgon så måste man ha bra genomgång först;)
borde gå och lägga mig men måste ta en varm dusch (eftersom huset är KALLT)
har kollat på lite olika sängar som lockar.. gud vad jag vill ha en ny säng nu...
upplägg för veckan
  • Onsdag - jobb + shopping och fika på stan med X;)
  • Torsdag - Jobb + Minnie Sleepover-ligga-vaken-hela-natten och middag i lund
  • Fredag - Åka med minnie och säga farväl;) och Sedan träffa MAdeleine Erneholm (som jag inte träffat på år och dar!!! OV 4 + Lågan 4 kan bli farligt;)
  • Lördag Madeleine Erneholm mys + Lågehallarna om det blir Tid
  • Söndag Lågehallarnas ungdomshandboll...
Någonstans därimellan ska en läppförstorings klinik besökas och lite shopping och kanske kolla Dam laget...
So long;)

RSS 2.0